Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

No-nonsense trainen

Effectief en zelfverzekerd voor de groep

Paperback Nederlands 2022 9789024429189
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑03‑2022
23,50

Samenvatting

Een groep trainen is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Een groep mensen iets leren, vraagt nogal wat van je. Hoe vertaal je bijvoorbeeld je kennis naar passende inhoud en hoe zorg je dat je dit didactisch op de juiste manier aanbiedt? Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers betrokken zijn en écht wat leren?

In dit overzichtelijke, gedegen boek draait het allemaal om no-nonsense trainen: didactisch onderlegd en zonder franje. Aan de hand van praktische voorbeelden en heldere uitleg leer je hoe je een didactisch goede training geeft. Je krijgt tools aangereikt die je helpen omgaan met ingewikkelde groepsdynamieken en cursisten, waardoor je vol zelfvertrouwen voor iedere groep zult staan. Bovendien ontdek je je eigen talenten en valkuilen. Dit boek reikt je de hand met oefeningen, veel oefeningen, ook of juist als het lastig wordt.

No-nonsense training geven is een inspirerend boek waarmee je meteen aan de slag kunt en dat je aanmoedigt om te experimenteren.

Specificaties

ISBN13:9789024429189
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:28-3-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Anne de Jong

Anne is eigenaar en oprichter van opleidingsinstituut NONONS, en heeft meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, coach en trainer. Na haar studie psychologie deed ze meerdere vervolgopleidingen. Onder meer executive coaching, Voice Dialogue, ACT, systemisch werk, Transactionele Analyse en EMDR. Anne is scherp, confronterend en warm. Ze heeft een buitengewone fascinatie voor de psyche van de mens en het coachvak. Anne haalt haar inspiratie uit de meest dagelijkse situaties: het omgaan met haar kinderen, gesprekken met coaches, mensen op straat en gesprekken met vrienden. Maar ook uit films, yogalessen, cursussen en de krant.

Andere boeken door Anne de Jong

Over Nadia van der Vlies

Nadia van der Vlies is (samen met Anne de Jong) eigenaar van opleidingsinstituut NONONS. Ze was manager bij diverse organisaties. Ze ontwikkelt leiderschapsprogramma’s en traint leidinggevenden in het gebruik van de coachende mindset om effectiever leiding te geven.

Andere boeken door Nadia van der Vlies

Over Iris Kolthoff

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ze is trainer en coachopleider bij NONONS, waar ze managers en professionals begeleid richting hun doelen. Daarnaast is ze (mede-)oprichter van verschillende ondernemingen, waaronder Blooming Stories.

Andere boeken door Iris Kolthoff

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        No-nonsense trainen