Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

No-nonsense trainen

Effectief en zelfverzekerd voor de groep

Paperback Nederlands 2021 9789024429189
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑11‑2021
23,50

Samenvatting

Een groep trainen is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Een groep mensen iets leren, vraagt nogal wat van je. Hoe vertaal je bijvoorbeeld je kennis naar passende inhoud en hoe zorg je dat je dit didactisch op de juiste manier aanbiedt? Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers betrokken zijn en écht wat leren?

In dit overzichtelijke, gedegen boek draait het allemaal om no-nonsense trainen: didactisch onderlegd en zonder franje. Aan de hand van praktische voorbeelden en heldere uitleg leer je hoe je een didactisch goede training geeft. Je krijgt tools aangereikt die je helpen omgaan met ingewikkelde groepsdynamieken en cursisten, waardoor je vol zelfvertrouwen voor iedere groep zult staan. Bovendien ontdek je je eigen talenten en valkuilen. Dit boek reikt je de hand met oefeningen, veel oefeningen, ook of juist als het lastig wordt.

No-nonsense training geven is een inspirerend boek waarmee je meteen aan de slag kunt en dat je aanmoedigt om te experimenteren.

Specificaties

ISBN13:9789024429189
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:30-11-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Marielle Rumph

Marielle Rumph is trainer en coach bij opleidingsinstituut NONONS. Ze begon haar werkende leven als docent en schoolleider: haar hart ligt nog altijd bij leerprocessen. In 2019 publiceerde ze samen met Anne de Jong De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen.

Andere boeken door Marielle Rumph

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        No-nonsense trainen