Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontwerp je ontwikkeling coach jezelf-boek

Minder stress en betere keuzes vanuit je eigen krachtbasis

Paperback Nederlands 2021 9789024443581
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑10‑2021

Samenvatting

Persoonlijke ontwikkeling waar je echt wat aan hebt: vind je eigen weg en ontwikkeling in een snel veranderende arbeidsmarkt met hoge verwachtingen.

Ontwerp je ontwikkeling Methods is een zelfcoachboek voor jonge professionals. De praktische methode helpt je bij het maken van belangrijke keuzes, het omgaan met spanningen en stress en het realiseren van meer plezier, motivatie en flow in je studie en in je werk.

Ontwerp je ontwikkeling (OJO) is gebaseerd op de positieve psychologie en de Design Thinking-methode en stimuleert je om jezelf en jouw wereld op een holistische, positieve en opbouwende manier te bekijken. De methode bestaat uit een cyclus van zeven stappen, waaraan allerlei oefeningen zijn gekoppeld. Hierdoor ontdek je de volle breedte van jouw kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden en verzamel je een schat aan eyeopeners en inzichten. Daarbij ontdek je tools om anders en positiever naar jezelf en jouw mogelijkheden te gaan kijken.
Je kunt OJO gebruiken als cyclus, continu ter ondersteuning van je doelen en plannen, maar ook voor losse oefeningen.

'Meijers slaat de spijker op zijn kop met haar vernieuwende aanpak. Door de verscheidenheid aan oefeningen kan iedere jonge professional zijn voordeel doen met deze frisse loot aan de coachingsboom.'

Specificaties

ISBN13:9789024443581
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:29-10-2021

Over Marianne Meijers

Marianne Meijers maakte dit boek vol oefeningen als vervolg op haar boek Ontwerp je Ontwikkeling voor (studie)coaches van jongvolwassenen. Ze werkte zeventien jaar als docent aan de Hogeschool van Amsterdam en richt zich nu op haar coachingpraktijk en de ontwikkeling van nieuwe tools, zoals het online OJO coachingplatform.

Andere boeken door Marianne Meijers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontwerp je ontwikkeling coach jezelf-boek