Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Van spanning naar spirit

Vijf sleutels tot je gevoel

Paperback Nederlands 2021 9789024438389
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑03‑2021
23,50

Samenvatting

Van durfkramp naar daadkracht

Er huist een enorm potentieel in ons, een scheppende levenskracht die graag de kans krijgt om te floreren. We worstelen echter ook met oude pijnen die ons in de weg zitten bij het vinden van geluk, daadkracht en liefde.

Dit boek reikt je de vijf cruciale sleutels aan voor het hervinden van kracht ín jezelf. Juist door je oude pijnen onder ogen te zien en je ingesleten sluiproutes te erkennen, kun je pas echt tot bloei komen. En als je zo ver bent gekomen, zul je je realiseren dat je zélf de scheppende levenskracht bent en dat alleen jij de sleutels tot innerlijke groei en de ultieme transformatie in handen hebt.

Specificaties

ISBN13:9789024438389
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:196
Druk:1
Verschijningsdatum:11-3-2021

Over Hylke Bonnema

Hylke Bonnema is van huis uit psycholoog. Hij is opgeleid door Bert Hellinger, de grondlegger van het systemische werk, en ontwikkelde zich vervolgens tot een expert in familieopstellingen. In zijn eigen Academie van Opstellingen geeft Hylke als meesteropsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen. Met ‘Het nieuwe opstellen’ geeft hij het vak een nieuwe dimensie

Andere boeken door Hylke Bonnema

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van spanning naar spirit