Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Hybride bijeenkomsten

Praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken

Paperback Nederlands 2021 9789024444731
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑11‑2021
23,50

Samenvatting

Tools en werkvormen voor optimale interactie

We kunnen er niet meer omheen: hybride samenwerken is de nieuwe manier van werken. Centraal daarbij staat de interactie tussen mensen. Dit boek richt zich op hoe je die interactie vormgeeft door middel van het organiseren en faciliteren van effectieve en sprankelende bijeenkomsten. Het biedt praktische tips, een handige checklist en direct toepasbare werkvormen.

Hoe werk je op een inspirerende manier samen? Welke soorten bijeenkomsten zijn er en welke kies je wanneer? Hoe zorg je voor betrokkenheid en energie? Waar moet je vooraf aan denken bij het organiseren en faciliteren van hybride bijeenkomsten? Welke technische mogelijkheden zijn er, zonder dat het ingewikkeld wordt? En ook: welke werkvormen zet je hiervoor in?

Dit boek is bestemd voor iedereen die bijeenkomsten ontwerpt en begeleidt en daarbij als doel heeft dat deelnemers actief meedoen, goede resultaten behalen en er energie van krijgen. Een must voor trainers, voorzitters, actieve teamleden, docenten of facilitators.

Specificaties

ISBN13:9789024444731
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:26-11-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Matthijs Steeneveld

Na zijn studie psychologie aan de Universiteit Leiden is Matthijs Steeneveld als zelfstandig trainer aan de slag gegaan. Daarbij werkt hij op basis van positieve psychologie en mindfulness om professionals en particulieren te trainen in omgaan met stress, beter samen te werken en het beste uit zichzelf te halen op een prettige manier. Naast dit werk heeft hij jarenlang gewerkt als parttime therapeut op een afdeling angststoornissen. Hij is sinds de oprichting redactielid van het Tijdschrift Positieve Psychologie en voorzitter van de sectie Coaching, Training & Advies van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen). Als medeoprichter van het Bureau voor Positieve Psychologie leidt hij met zijn collega’s professionals op om te werken met positieve psychologie. Matthijs Steeneveld is een bevlogen positief psycholoog. ‘Tijdens mijn eerste werkjaren ontdekt ik dat wij mensen snel de neiging hebben om te blijven kijken naar wat er mis is. Hoe logisch dat ook is, het kan er voor zorgen dat zelfvertrouwen en motivatie erg laag worden. Met positieve psychologie wordt wel erkenning gegeven aan wat er mis is, maar gaat de energie vooral naar het versterken van wat er goed gaat en werken naar datgene wat gewenst is. Dat werkt én dat geeft energie.’

Andere boeken door Matthijs Steeneveld

Over Annemieke Mintjes

Annemieke Mintjes is trainer en facilitator bij Gelukwerkt.frl. Zij draagt bij aan de verandervaardigheid van organisaties, zorgt voor verbinding en stimuleert dat er slimmer en met meer plezier gewerkt wordt.

Andere boeken door Annemieke Mintjes

Over Martha Buning

Martha Buning is trainer en facilitator bij Gelukwerkt.frl. Zij draagt bij aan de verandervaardigheid van organisaties, zorgt voor verbinding en stimuleert dat er slimmer en met meer plezier gewerkt wordt.

Andere boeken door Martha Buning

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hybride bijeenkomsten