Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , , e.a.

Planning & Voorraad

Paperback Nederlands 2022 9789037263664
Verkooppositie 3201Hoogste positie: 3201
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Combipakket

Dit combipakket bestaat uit een boek en een licentie die toegang geeft tot de digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden.

Knowhow Business
Vakkennis, vaardigheden en kunnen werken met tools is essentieel voor iedereen die aan de slag wil in de zakelijke dienstverlening. Voor de assistent Business Services, Allround Assistant Business Services en de specialisten Office en Management Support, Business Administration & Control, Marketing & Communication en Legal, Insurance & HR services. Van gegevens registreren, controleren, analyseren tot en met adviseren. De leermiddelen van Knowhow | Business zorgen voor de juiste vakkennis, toepassen van deze kennis en kunnen werken met tools.

Planning & Voorraad
Met Planning & Voorraad ben je goed voorbereid om de interne organisatie te ondersteunen. Je voert taken uit rondom planning en organisatie en beheert de verschillende agenda’s en stemt deze onderling af. Je gaat aan de slag met het beheren van de voorraad kantoorartikelen of een klein magazijn van jouw bedrijf. Zo leer je de voorraad te inventariseren dreigende tekorten te signaleren.

Je gaat eenvoudige/kleine bestellingen uitvoeren en ontvangen. Je leert deze bestellingen te controleren en registreren. Ook leer je bij te dragen aan een veilige omgeving door bijzonderheden en risico’s te signaleren voor de veiligheid van bezoekers en collega’s en onderneemt daarop actie.

Specificaties

ISBN13:9789037263664
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:186
Druk:1
Verschijningsdatum:28-11-2022
Hoofdrubriek:Inkoop en logistiek
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Planning & Voorraad