Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Inkopen voor Dummies

Paperback Nederlands 2021 9789045357423
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑03‑2021
14,99

Samenvatting

Deze complete gids legt de inkoopfunctie in begrijpelijke taal uit en zorgt ervoor dat het rendement van je bedrijf of organisatie aanzienlijk en aantoonbaar verbetert.

Specificaties

ISBN13:9789045357423
Trefwoorden:logistiek, inkoop
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:386
Druk:3
Verschijningsdatum:15-3-2021
Hoofdrubriek:Inkoop en logistiek

Over Peter Streefkerk

Peter is al meer dan 30 jaar gedreven bezig in het inkoopvak. In eerste instantie als inkoper, tegenwoordig als interim manager, adviseur, projectleider, trainer en coach. Hij is oprichter en directeur van Respect Inkoopconsultancy. Verder is hij onder meer auteur van de boeken ‘Inkopen voor Dummies’, ‘Inkoop’ en medeauteur van het boek ‘E-business’. Geregeld publiceert hij in vakbladen als Deal!, FMI, Inskoop en Weekblad Facilitair. Daarnaast recenseert hij (inkoop)managementboeken voor de sites www.inkopers-cafe.nl en www.aanbestedings-cafe.nl . Voor diezelfde sites schrijft hij geregeld blogs over de koppeling tussen actualiteit en inkooptheorie. Zijn boekrecensies zijn ook veelvuldig terug te vinden op www.managementboek.nl Peter is medeoprichter van Inkopers Tegen Kanker (ITK) en deelnemer aan Alpe d’HuZes.

Andere boeken door Peter Streefkerk

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inkopen voor Dummies