Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Brave New Work

Ben jij klaar om je organisatie opnieuw uit te vinden?

Paperback Nederlands 2019 9789047012733
Voormalig top 100Totaal 43 dagen
Verkooppositie 647Hoogste positie: 22
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vrijwel iedereen komt in zijn werk dezelfde obstakels tegen: gebrek aan vertrouwen, trage besluitvorming, een overmaat aan vergaderingen en mailwisselingen, moeizame budgetdiscussies en meer. Is dit nu werkelijk de beste uitkomst van alle baanbrekende managementtheorieën en technologische vooruitgang van de laatste decennia?

Aaron Dignan laat bedrijven zien hoe ze de ongewenste bureaucratie echt kunnen elimineren. Door de jaren heen heeft hij vele klanten succesvol geholpen bij de grondige transformatie van hun operating system: de principes en werkvormen die de bedrijfscultuur bepalen.

In 'Brave New Work' leer je precies hoe je ook jouw bedrijf slimmer, effectiever en gezonder maakt. Niet via top-downopdrachten, maar door autonomie, vertrouwen en transparantie te mobiliseren. Zodat iedereen weer met plezier, vol energie en ongehinderd door frustraties zijn werk kan uitvoeren en zo meer waarde toevoegt.

‘Managementboek van het jaar. Helder, krachtig en actueel. Het is een must-read voor iedereen die geeft om waar hij werkt en hoe hij werkt.’ – Seth Godin, auteur van Dit is nu marketing en Tribes.

‘Dit boek is een frisse wind. Aaron Dignan biedt een gedurfde, nobele visie voor een wereld waarin werk onze waardigheid en onze vrijheid versterkt. [...] Lees het nu en zorg dat je baas dat ook doet.’ – Adam Grant, auteur van Originals, Geven en nemen en Optie B (samen met Sheryl Sandberg).

Specificaties

ISBN13:9789047012733
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Druk:1
Verschijningsdatum:26-8-2019
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Expertrecensies (2)

Brave new work - 'Een must read'
Henny Portman | 1 oktober 2019
Aaron Dignan laat in zijn boek Brave New Work zien hoe hij aankijkt tegen evolutionaire (wendbare) organisaties en wat je kan doen om ook een wendbare organisatie te worden.
Lees verder
Brave New Work - 'Een fijn boek voor de nieuwe tijd'
Nico Jong | 25 september 2019
Gedateerde organisaties doen niet meer wat ze moeten doen, door de toenemende complexiteit. We hebben te weinig tijd om ons werk te doen, maar plannen de agenda wel vol met vergaderingen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Aaron Dignan

Aaron Dignan is de drijvende kracht achter een aantal van de meest agile, snelgroeiende bedrijven van vandaag. Hij is oprichter van The Ready, een internationaal organisatiedesign- en transformatiebureau gericht op de toekomst van werk, met klanten als Microsoft, Citibank, Airbnb en Johnson & Johnson.

Andere boeken door Aaron Dignan

Inhoudsopgave

Voorwoord door Jurriaan Kamer

Deel I: De toekomst van ons werk

Deel II: Het operating system

Deel III: De verandering

Epiloog: Als je het kunt dromen, kun je het doen

Dankwoord
Appendix
Noten
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Brave New Work