Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Echt veranderen

Ontdek jouw pad naar nieuw gedrag

Paperback Nederlands 2021 9789047015444
Verkooppositie 513Hoogste positie: 228
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑09‑2021
22,99

Samenvatting

Stel ambitieuze doelen. Zorg voor een sociaal netwerk. Begin klein. Je hebt de adviezen vast al vaker gehoord. Wie goede voornemens heeft of een nieuwe gewoonte wil leren, kan kiezen uit een lawine aan apps, boeken en YouTube-video’s vol tips, trucs en advies. En toch lukt het vaak niet je doelen te bereiken.

Katy Milkman ontdekte waarom: veranderen lukt pas echt als je begrijpt welke blokkades je tegenhouden en je je aanpak daarop afstemt. Gebaseerd op haar langdurig onderzoek aan de Wharton School en met de hulp van tientallen vermaarde wetenschappers. Ze laat zien hoe juist de gebruikelijke psychologische blokkades die tussen jou en je doel staan van belang zijn, waarom timing alles is en hoe je weerzin in je voordeel gebruikt.

Of je zelf wilt veranderen of anderen wilt helpen, Echt veranderen biedt de weg om je doelen nu echt te bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789047015444
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:24-9-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Interviews en artikelen (2)

column
Wetenschappelijke kant van persoonlijke veranderkunde
Bertrand Weegenaar 2 juli 2021 In onderstaand artikel schets ik een paar persoonlijke ervaringen in het bereiken van (voor mij) ambitieuze veranderdoelen. Het wetenschappelijke kaf wordt van het pseudowetenschappelijke koren gescheiden. En voor de vakantie, als het belangrijk voor jou is, zeven wetenschappelijk verantwoorde zelfhulp- cq veranderboeken.
nieuws
Harvest Mei 2021 - Moeiteloos en Echt veranderen
Jeroen Ansink 28 mei 2021 Wat leest Amerika en wat waait waarschijnlijk over naar Nederland? 'Onze man in de VS' Jeroen Ansink doet maandelijks een rondje boekwinkels in New York.

Over Katy Milkman

Katy Milkman is gedragswetenschapper en professor aan de Wharton School. Ze is mededirecteur van de Behavior Change for Good Initiative en medepresentator van de populaire podcast Choiceology. Ze heeft tientallen organisaties, waaronder Google, geholpen bij het aanmoedigen van gedragsverandering. Haar onderzoek wordt regelmatig aangehaald in media als The New York Times, The Wall Street Journal en NPR.

Andere boeken door Katy Milkman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Echt veranderen