Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

WIJ

De psychologie van het gunnen

Gebonden Nederlands 2009 9789049102395
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 967Hoogste positie: 32
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

U weet wat u wilt, maar... u bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan een breed scala van anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega's, klanten, (schoon)familie, vrienden buren, uw partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op uw pad naar geluk en succes in uw leven.

Met 'WIJ' in handen leert u slimmer met hen omgaan. U wordt ingewijd in de psychologie van het gunnen. Zo vergroot u de kans om te bereiken wat u wilt, samen met de mensen om u heen. Pas het toe en vergroot zo uw kansen op succes!

Leiderschapsspecialist Remco Claassen geeft u op pragmatische en humoristische wijze inzichten en technieken om werkelijk voor elkaar te krijgen wat u wilt. Samen met anderen.
Hij schreef ook de bestseller 'IK'.

Specificaties

ISBN13:9789049102395
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Druk:3
Verschijningsdatum:1-7-2009

Expertrecensies (2)

Sonja de Bruin | 23 mei 2013
De inhoud van 'WIJ' van Remco Claassen is zo verrassend eenvoudig dat ik mij afvraag hoe het komt dat dit boek niet eerder is geschreven. 'WIJ, de psychologie van het gunnen' is, na 'IK', het tweede boek van Remco Claassen. Het eerste hoofdstuk is een samenvatting van het IK-boek.Lees verder
Peter Vermeulen | 6 juni 2008
Hoe haalt u het beste uit uzelf en hoe bereikt u het meeste met anderen? Leiderschapsspecialist Remco Claassen is in zijn eerste boek 'IK' hoofdzakelijk ingegaan op persoonlijk leiderschap en congruentie. Hierbij waren de hoofdthema's 'wie ben ik?' 'wat wil ik?Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
12 stemmen
7
2
1
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Verbaal Meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. Als een van de weinige sprekers is hij in staat zijn publiek voor meer dan twaalf uur achtereen op het puntje van hun stoel te houden.

Andere boeken door Remco Claassen

Inhoudsopgave

Voorwoord: wat moet jij met wij?

1. IK-light
2. De psychologie van het gunnen
3. Hoe word je een WIJ-mens?
4. WIJ-vorming
5. Manipuhelpen in de praktijk

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        WIJ