Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

WIJ

De psychologie van het gunnen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2009 9789049103224
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 3033Hoogste positie: 32
Direct te downloaden

Samenvatting

Succesvolle teams zijn geen toeval. Remco legt de kern bloot achter het WIJ-gevoel. - Marc Lammers - Bondscoach Olympisch Goud dames hockey.

Vol met fantastische eye-openers. Praktisch en met veel humor geschreven. - Eckart Wintzen

Het ultieme handboek voor soepel samenwerken en effectief leiderschap
- BENUT JE GUNFACTOR
- KRIJG VEEL MEER VOOR ELKAAR IN JE LEVEN!
- LEUK & VOL HUMOR

Waarom krijgt de een bijna alles voor elkaar en de ander bijna niets?
Je weet wat je wilt, maar… dan ben je er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan komt een breed scala aan anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega’s, klanten, (schoon)familie, vrienden, buren, je partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op jouw pad naar geluk en succes in je leven. Leiderschapspecialist Remco Claassen geef je op pragmatische en humoristische wijze de inzichten en technieken om ook werkelijk voor elkaar te krijgen wat je wilt. Samen met anderen.

SUCCESVOLLE MENSEN LIJKEN EEN STREEPJE VOOR TE HEBBEN, LEER HOE JE JOUW GUNFACTOR KUNT VERGROTEN

Specificaties

ISBN13:9789049103224
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:255
Druk:1
Verschijningsdatum:16-5-2008
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
WIJ
Sonja de Bruin | 23 mei 2013
De inhoud van 'WIJ' van Remco Claassen is zo verrassend eenvoudig dat ik mij afvraag hoe het komt dat dit boek niet eerder is geschreven. 'WIJ, de psychologie van het gunnen' is, na 'IK', het tweede boek van Remco Claassen. Het eerste hoofdstuk is een samenvatting van het IK-boek. Dat is prettig voor mensen die het niet gelezen hebben, maar bijna 70 bladzijden herhaling voor degene die het wel hebben gelezen, vind ik echt te lang. Maar dat is ook het enige minpunt van het boek.
Lees verder
recensie
WIJ
Peter Vermeulen | 6 juni 2008
Hoe haalt u het beste uit uzelf en hoe bereikt u het meeste met anderen? Leiderschapsspecialist Remco Claassen is in zijn eerste boek 'IK' hoofdzakelijk ingegaan op persoonlijk leiderschap en congruentie. Hierbij waren de hoofdthema's 'wie ben ik?' 'wat wil ik? en 'hoe haal ik het beste uit mijzelf?' Uit zijn tweede boek 'WIJ' blijkt dat je er nog niet bent als je weet wie je bent en wat je wilt! Je bent dan niet bij voorbaat succesvol en gelukkig. Dan pas start het spannende spel om dit werkelijk voor elkaar te krijgen. En daar blijken we helaas anderen bij nodig te hebben.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
12 stemmen
7
2
1
2
0

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Inhoudsopgave

Voorwoord: wat moet jij met wij?

1. IK-light
2. De psychologie van het gunnen
3. Hoe word je een WIJ-mens?
4. WIJ-vorming
5. Manipuhelpen in de praktijk

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        WIJ