Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

WIJ

De psychologie van het gunnen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2009 9789049103224
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 4030Hoogste positie: 32
Direct te downloaden

Samenvatting

U weet wat u wilt, maar... u bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan een breed scala van anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega's, klanten, (schoon)familie, vrienden buren, uw partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op uw pad naar geluk en succes in uw leven.

Met 'WIJ' in handen leert u slimmer met hen omgaan. U wordt ingewijd in de psychologie van het gunnen. Zo vergroot u de kans om te bereiken wat u wilt, samen met de mensen om u heen. Pas het toe en vergroot zo uw kansen op succes!

Leiderschapsspecialist Remco Claassen geeft u op pragmatische en humoristische wijze inzichten en technieken om werkelijk voor elkaar te krijgen wat u wilt. Samen met anderen.
Hij schreef ook de bestseller 'IK'.

Specificaties

ISBN13:9789049103224
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:255
Druk:1
Verschijningsdatum:16-5-2008
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

WIJ
Sonja de Bruin | 23 mei 2013
De inhoud van 'WIJ' van Remco Claassen is zo verrassend eenvoudig dat ik mij afvraag hoe het komt dat dit boek niet eerder is geschreven. 'WIJ, de psychologie van het gunnen' is, na 'IK', het tweede boek van Remco Claassen. Het eerste hoofdstuk is een samenvatting van het IK-boek. Dat is prettig voor mensen die het niet gelezen hebben, maar bijna 70 bladzijden herhaling voor degene die het wel hebben gelezen, vind ik echt te lang. Maar dat is ook het enige minpunt van het boek.
Lees verder
WIJ
Peter Vermeulen | 6 juni 2008
Hoe haalt u het beste uit uzelf en hoe bereikt u het meeste met anderen? Leiderschapsspecialist Remco Claassen is in zijn eerste boek 'IK' hoofdzakelijk ingegaan op persoonlijk leiderschap en congruentie. Hierbij waren de hoofdthema's 'wie ben ik?' 'wat wil ik? en 'hoe haal ik het beste uit mijzelf?' Uit zijn tweede boek 'WIJ' blijkt dat je er nog niet bent als je weet wie je bent en wat je wilt! Je bent dan niet bij voorbaat succesvol en gelukkig. Dan pas start het spannende spel om dit werkelijk voor elkaar te krijgen. En daar blijken we helaas anderen bij nodig te hebben.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
12 stemmen
7
2
1
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Inhoudsopgave

Voorwoord: wat moet jij met wij?

1. IK-light
2. De psychologie van het gunnen
3. Hoe word je een WIJ-mens?
4. WIJ-vorming
5. Manipuhelpen in de praktijk

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        WIJ