Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tips & Tools for managers

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2008 9789058712103
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Van managers wordt veel verwacht. Heel veel. Medewerkers aansturen, de afdeling leiden, mensen motiveren, transparant communiceren, taken delegeren, creatieve oplossingen bedenken, feedback geven en ontvangen, begrotingen opstellen, targets halen... Wie kan daar geen hulp bij gebruiken?

Of u nu begint als leidinggevende of een door de wol geverfde manager bent, u kunt met dit luisterboek uw voordeel doen. Voor de beginnende leidinggevende geeft het antwoord op de vragen: 'Hoe pak ik dit nu weer aan?' en 'Doe ik het wel goed?'. Voor wie al langer in het vak zit, is het een handige opfrisser die de vraag 'Hoe zat het ook alweer?' beantwoordt.

Extra is het boekje in dit luisterboek met daarin de schema's die worden behandeld. Bovendien staan alle praktische checklists uit het luisterboek erin.

Specificaties

ISBN13:9789058712103
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:60
Druk:1
Verschijningsdatum:10-10-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jolanda Bouman

Jolanda Bouman is neerlandicus en werkt als zelfstandig tekstschrijver vanuit haar tekstbureau Berend & Bouman. Zij schrijft met name praktische bedrijfswetenschappelijke, educatieve en journalistieke publicaties over communicatie, management, de kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Zij werkte jaren als trainer en docent en ontwikkelde voor Schouten & Nelissen diverse communicatietrainingen.

Andere boeken door Jolanda Bouman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tips & Tools for managers