Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hebbes!

Meer dan 600 competentiegerichte selectievragen

Paperback Nederlands 2014 9789058719331
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 1927Hoogste positie: 33
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Uiteraard wilt u als recruiter, P&O'er of leidinggevende de juiste kandidaat uit het sollicitatieproces halen. De droomkandidaat voor de baan die u te vergeven hebt, moet beschikken over een aantal competenties.

Bijvoorbeeld flexibiliteit, besluitvaardigheid en zelfkennis. Natuurlijk kan een sollicitant zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe komt u erachter of dat ook daadwerkelijk zo is?

Met 'Hebbes!' heeft u het antwoord in handen. In dit boek staan meer dan 100 competenties beschreven, met bijbehorende selectievragen. Met dit slimme instrument voert u effectieve en goede selectiegesprekken, waardoor het veel gemakkelijker wordt de juiste kandidaat te vinden.

Specificaties

ISBN13:9789058719331
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:175
Druk:1
Verschijningsdatum:22-10-2018

Expertrecensies (1)

Frans Eliëns | 7 maart 2008
Hoewel Marjo Louwers zelf antwoord geeft op de vraag “Voor wie het boek is geschreven”, kan ik het antwoord in dit boek niet vinden. Zij geeft aan het boek te schrijven voor P&O-ers, (lijn)managers, recruiters, leidinggevenden en sollicitanten, kortom iedereen die te maken heeft met de selectie van kandidaten.Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
16 stemmen
9
5
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

tussen_droom_en_daad
Pas op voor lachende mensen!
Martijn Leijten 28 november 2016 Onze maatschappij lijkt optimisme als meerderwaardig te zien boven pessimisme. Martijn Leijten wil in deze een na laatste aflevering van Tussen Droom en Daad echter een lans breken voor de pessimist.
nieuws
UWV en de valse papieren
Pierre Pieterse 16 november 2007 UWV heeft, na een succesvolle pilot in 2006, 900.000 euro uitgetrokken om sollicitatiebrieven te laten schrijven door een brievenschrijfbureau. De brieven zijn bedoeld voor werkzoekenden die zijn ingeschreven bij werk.nl.

Over Marjo Louwers-Janssen

Marjo Louwers is verbonden aan Schouten & Nelissen als senior adviseur, consultant, trainer en coach op het brede gebied van HRM. Ze geeft workshops over team- en cultuurveranderingen en ondersteunt outplacementkandidaten. Ze ontwikkelt en geeft trainingen in onder andere gedragsgericht interviewen. Daarnaast is ze gecertificeerd voor de MBTI en begeleidt ze organisaties en kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe medewerker of werkgever.

Andere boeken door Marjo Louwers-Janssen

Inhoudsopgave

Inleiding
Een beetje theorie
Competenties en voorbeeldvragen
Literatuur
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hebbes!