Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Niet appen tijdens het eten

En andere onmisbare regels voor het digitale tijdperk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789083256436
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verkooppositie 3932Hoogste positie: 40
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat te doen als je kind tien uur schermtijd heeft per dag? Is het oké om een date uitgebreid te googlen? Hoe wijs je collega’s op de online etiquette? Hoe reageer je als er in de familie-app een complottheorie wordt gedeeld? Is het handig om al je kwaaltjes te googlen? Wat als je vrienden jou - of hun kinderen - steeds ongevraagd taggen op social media?

'Niet appen tijdens het eten' is een handige en grappige gids voor iedereen die struikelt over de ongeschreven regels in het digitale tijdperk. Aan de hand van digitale ergernissen en ongemakken maken Kanis en Mirck de lezer wegwijs in een wereld van videobellen, dickpicks, opschepperige LinkedIn-posts, emojibaby’s, teleurstellende dating-apps, schermtijdoverdosis, uitgeknepen flitsbezorgers en irritante groepschats.

Ideaal voor de collega die altijd te laat inbelt op een videocall, de buurman die zijn kind als influencer opvoedt, of voor jezelf!

Specificaties

ISBN13:9789083256436
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:180
Uitgever:Bot uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sanne Kanis

Sanne Kanis is auteur en oprichter van Abel Entertainment: een studio die audiocontent produceert, zodat kinderen en families zich ook zonder scherm kunnen vermaken. Ze sprak over de (on)ethische kanten van technologie op TedX en had een wekelijkse column in Het Financieele Dagblad. Ze publiceerde de roman De bubbel en het boek Digitale Dilemma’s: hoe technologie ons leven beïnvloedt. Eerder werkte ze op strategische posities voor Google, Spotify en Booking.com.

Andere boeken door Sanne Kanis

Over Aaron Mirck

Aaron Mirck is publicist, schrijver en spreker over technologie. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en een managementboek: Alles wat pr-bureaus je niet vertellen. Hij geeft regelmatig lezingen over technologie en publiceert opiniestukken in onder meer NRC, het Parool en de Telegraaf. Eerder werkte hij als journalist, als tekstschrijver voor tech-bedrijven en als co-founder van tech-startup Presscloud.

Andere boeken door Aaron Mirck

Inhoudsopgave

Voorwoord: waarom gedragen we ons online anders dan offline?

Deel 1: Vrienden en familie
Deel 2: Werk
Deel 3: Balans
Deel 4: Kinderen & opvoeding
Deel 5: Daten & relaties
Deel 6: Data & privacy

Nawoord: Vijf digitale principes
Dankwoord
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Niet appen tijdens het eten