Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Begrijpen en bouwen aan veiligheid & cultuur

Paperback Nederlands 2022 9789083260280
Verkooppositie 1493Hoogste positie: 477
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Veilig werken gaat ons aan het hart. Veilig thuis komen, is niet altijd gegarandeerd en dat zou het wel moeten zijn. De afgelopen jaren hebben wij met Hub Creations tientallen medewerkers geholpen naar een veiligere werkomgeving. Wat wij de afgelopen jaren hebben geleerd, geven we terug aan de samenleving. Orly Polak schrijft al jaren voor de NVVKinfo, de Veiligheidskundige en Arbo-online.

Daarnaast host Orly Polak twee podcasts: Verhalen in Veiligheid en Studio Gehoord. Dit alles met als doel om kennis te delen, gesprekken over fysieke, sociale en psychologische veiligheid te voeren en BV Nederland te ontwikkelen naar een meer veiligere werkcultuur. Elke dag leren wij bij. Proberen we interventies uit. Doen we onderzoek. De resultaten gebruiken wij om te leren en te verbeteren. Hierdoor kwamen wij erachter dat werken aan je veiligheidscultuur meer nodig heeft dan een assessment en een paar workshops. Het vraagt om continue aandacht.

Dit veiligheidscultuurdoeboek is bedoeld om in stapjes te ontwikkelen. Om alleen of samen met je team over veiligheid te praten, te leren, te oefenen en te ontwikkelen. Een veilige cultuur bouw je niet vanaf een vinklijstje. Dit doe je samen door de juiste beslissingen te nemen. Samen sta je sterk voor veilig werk.

Specificaties

ISBN13:9789083260280
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:92
Uitgever:Hub Creations
Druk:2
Verschijningsdatum:6-9-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Begrijpen en bouwen aan veiligheid & cultuur
Orly Polak 23 november 2022 Met ‘Begrijpen en bouwen aan veiligheid & cultuur’ maakte Orly Polak een veiligheidscultuurdoeboek. Het is bedoeld om in stapjes te ontwikkelen. Om alleen of samen met je team over veiligheid te praten, te leren, te oefenen en te ontwikkelen. In haar preview vertelt Polak over haar boek.

Over Orly Polak

Orly houdt zich met haar bedrijf Hub Creations al meer dan dertien jaar bezig met het beïnvloeden van cultuur en gedrag. Orly is van huis uit Sociologe en Argumentatiedeskundige en heeft zich daarnaast verdiept in Bestuurskunde, Sociale Psychologie, Verandermangement en Antropologie. Orly heeft een grote persoonlijke interesse is alles dat met veilig werken te maken heeft. Orly schrijft hierover voor diverse vakbladen en host twee podcasts: Verhalen in Veiligheid en Studio Gehoord.

Andere boeken door Orly Polak

Inhoudsopgave

Cultuur 6 t/m 11
Veiligheidscultuur 12 t/m 27
Veiligheidsladder 28 t/m 49
Leiderschap 50 t/m 63
Psychologische Veiligheid 64 t/m 71
Interventies 72 t/m 86

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Begrijpen en bouwen aan veiligheid & cultuur