Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De burger is niet gek

Waarom de politieke elite het tegengeluid moet omarmen

Paperback Nederlands 2022 9789083272023
Verkooppositie 3249Hoogste positie: 997
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Lange tijd ging het ons land voor de wind, maar inmiddels is de rek eruit. Er heerst onvrede onder de bevolking en het tegengeluid klinkt met de dag luider. Dit daagt de gevestigde orde uit, die zich op alle mogelijke manieren verzet.

Als de politieke elite haar neerbuigende houding niet weet los te laten, koersen we af op een harde botsing. Lukt dit wel, dan opent het de deur naar een nieuwe fase voor het politiek bestuur. Met meer oog voor de menselijke maat, de democratie van onderop en de waardering van verschil.

Bert Blase spant zich als ervaren burgemeester al jarenlang voor dit doel in. De ingesleten patronen van de overheid zijn taai, maar hij toont in het pamflet 'De burger is niet gek' aan hoezeer het loslaten van het beter weten de moeite loont.

“Bert Blase laat zien dat de grote kwesties van deze tijd alleen worden opgelost door verrassende verbinding en echte dialoog.” - Kim Putters, voorzitter SER

Specificaties

ISBN13:9789083272023
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Druk:1
Verschijningsdatum:27-10-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bert Blase

Bert Blase (1959) was burgemeester van Alblasserdam, Vlaardingen, Hardinxveld-Giessendam en Heerhugowaard. Hij is voorzitter van de beweging voor democratische vernieuwing Code Oranje. Eerder schreef hij o.a. Burgemeester van beroep en Opstand in de polder.

Andere boeken door Bert Blase

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De burger is niet gek