Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De droomprins en de waarzegster

daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten

Paperback Nederlands 2016 9789089548771
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

De mens staat voor mij centraal. Het gaat om het verbinden van hoofd, hart en handen in alle lagen van de organisatie en in de keten. Het hart moet kloppen van enthousiasme en passie en het wil de reis richting de stip aan de horizon graag aangaan, gebruikmakend van al zijn talent. Het is daarbij heel belangrijk om draagvlak te creëren binnen de organisatie en om samen te werken en te (ont)moeten. Lukt dit en zorg je voor de juiste mensen om je heen, dan is er heel veel mogelijk.

Dit boek is bedoeld om je inzicht te geven in de wereld van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en beelddenken. Wat betekenen deze eigenschappen voor de mens die ze bezit en welke waarde kunnen deze mensen hebben voor jouw bedrijf? Het boek is gebaseerd op het levensverhaal van Wim Huizing. Theoretische kaders geven verdieping en achtergrondinformatie en de vele praktijkvoorbeelden vormen een illustratie van de manieren waarop ziel en zakelijkheid elkaar kunnen ontmoeten.

Specificaties

ISBN13:9789089548771
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:314
Druk:1
Verschijningsdatum:23-7-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

De Droomprins en de waarzegster
Johan Bel RM | 23 augustus 2016
De droomprins en de waarzegster is geschreven door Wim Huizing met ondersteuning van Jaqueline Pama. De ondertitel ‘daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten’ geeft aan dat het boek een verband legt tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Huizing

Wim Huizing (1965) werkt als verbindings-architect vanuit wimhuizing.nl en bekleedde leidinggevende functies bij De Efteling, Dierenpark Emmen en La Place.

Andere boeken door Wim Huizing

Over Jaqueline Pama

Mr. Jaqueline Pama (1966) is als oprichter-vennoot verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon en werkte voorheen als jurist, mediator en coach.

Andere boeken door Jaqueline Pama

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De droomprins en de waarzegster