Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kroon je medewerkers en je klant wordt koning

Paperback Nederlands 2023 9789089656742
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑02‑2023
27,99

Samenvatting

Kampt jouw winkel met personeelstekorten? Vertrekken je medewerkers naar andere werkgevers? Vraag jij je ook af hoe je ervoor kunt zorgen dat ze wel bij je willen blijven? Herken jij je in de veelgehoorde uitspraak: ‘Ze kunnen soms echt zeuren. En doen niet wat ik zeg, ik moet er continu achter aan’? Zie je potentieel in je mensen maar weet je niet hoe je hun de kans kunt geven zich verder te ontwikkelen? Dan heb je het juiste boek in handen.

Alles valt of staat namelijk met jouw leiderschap. Investeren in je medewerkers is het beste wat je kunt doen. Want tevreden en bevlogen medewerkers zorgen voor tevreden en trouwe klanten. En dat begint bij jou. Als jij je medewerkers op nummer 1 zet, volgen de klanten vanzelf.

In dit boek neemt Maria Boelens je mee in een praktische vorm van leiderschap, die je in iedere winkel kunt toepassen. Maria legt uit waarom 'vertrouwen' de sleutel tot succes is en laat zien hoe je dit kunt vertalen naar de winkel en de werkvloer. De theorie, tips, opdrachten en formats maken het een hands on boek dat je veel eerder had willen hebben.

Specificaties

ISBN13:9789089656742
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:22-2-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Maria Boelens Zweep

Maria Boelens is ondernemer met een absolute passie voor de klant. ze heeft jarenlange ervaring in de detailhandel en financiële wereld als adviseur, leidinggevende en coach. Maria geeft lezingen, workshops en coacht on the job.

Andere boeken door Maria Boelens Zweep

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kroon je medewerkers en je klant wordt koning