Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De woordvoerder

Effectief en overtuigend spreken in de media

Paperback Nederlands 2023 9789089656827
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑02‑2023
26,99

Samenvatting

Het aantal woordvoerders neemt hand over hand toe. Alleen al bij de Rijksoverheid is dat aantal de laatste jaren met 25% toegenomen. Maar of daarmee de communicatie ook verbeterd is, is nog maar de vraag. Overal 'nee' of 'geen commentaar' op zeggen, dat kan iedereen, maar effectief woordvoeren is een specialisme.

Veel sprekers zijn onzeker; ze maken zich druk over wat een journalist gaat vragen. Maar dat is nergens voor nodig. Je kunt je energie veel beter stoppen in wat je zelf gaat zeggen. Daarvoor is het nodig dat je begrijpt hoe de media werken en waarom journalisten doen wat ze doen.

Begrijpen dat journalisten geen vijanden zijn en dat je een gemeenschappelijk belang hebt. Met die kennis kun je een goede woordvoeringslijn opstellen. De toepassing van de juiste technieken en het omzeilen van allerlei valkuilen maakt iedereen een goede spreker in de media. Hoe lastig dat soms ook is.

Specificaties

ISBN13:9789089656827
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:22-2-2023
ISSN:

Over Lukas Burgering

Lukas Burgering werkte dertien jaar als televisiejournalist voor de NOS. Daarna stapte hij over naar het bedrijfsleven. Hij houdt zich bezig met vraagstukken rondom communicatie, reputatie, crisis en mediastrategie. Hij adviseerde verschillende grote concerns, maar ook kleinere organisaties over tal van vraagstukken. Lukas geeft regelmatig colleges, workshops en trainingen en schrijft al jarenlang een wekelijks blog over zijn vak.

Andere boeken door Lukas Burgering

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De woordvoerder