Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geven en nemen

De kracht van geven en de weg naar succes

Paperback Nederlands 2022 9789400514072
Verkooppositie 2888Hoogste positie: 2888
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑01‑2022
22,99

Samenvatting

Passie, volledige inzet, talent en geluk: jarenlang richtten mensen zich op deze individuele voorwaarden voor succes. Maar in de huidige, snel veranderende wereld is onze slagingskans steeds meer afhankelijk van hoe we ons verhouden tot anderen.

Hoogleraar psychologie Adam Grant verdeelt mensen in drie categorieën: nemers, matchers en gevers. In tegenstelling tot nemers die proberen om zo veel mogelijk te krijgen van anderen, zoeken matchers naar een zeker evenwicht. Maar opmerkelijk genoeg zijn het de gevers, die zeldzame mensen die anderen helpen zonder iets terug te verwachten, die het meest bereiken.

Aan de hand van baanbrekend onderzoek en boeiende verhalen laat Grant zien wat effectief netwerken, samenwerken, invloed uitoefenen, onderhandelen en leiderschap met elkaar te maken hebben.

Het boek biedt een heel nieuwe benadering van succes en vrijgevigheid, en heeft de kracht om individuen, organisaties en gemeenschappen te veranderen.

Specificaties

ISBN13:9789400514072
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2022

Over Adam Grant

Adam Grant is psycholoog, tophoogleraar aan de Wharton School van de universiteit van Pennsylvania en auteur van de bestsellers Originals en Geven en nemen. Hij is een vooraanstaand deskundige op het terrein van motivatie en zingeving en het leiden van een vrijgeviger en creatiever leven. Adam is bekroond door de American Psychological Association en de National Science Foundation en schrijft regelmatig artikelen voor de opiniepagina van The New York Times. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Philadelphia.

Andere boeken door Adam Grant

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geven en nemen