Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De moed van imperfectie

Laat gaan wie je denkt te moeten zijn

Paperback Nederlands 2021 9789400514218
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 933Hoogste positie: 26
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑10‑2021
20,99

Samenvatting

Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een 'bezield leven': leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Op haar eigen, eerlijke, warme en grappige manier moedigt ze de lezer aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven. Dit boek gaat over de levenslange reis van ‘Wat zullen anderen wel niet denken?’ naar 'Ik ben goed genoeg'.

'Brené Brown pakt moedig alle duistere emoties aan die de weg naar een voller leven belemmeren. Lees dit boek en wordt aangestoken door haar moed.' - Daniel H. Pink

'Mijn nieuwe Super Soulmate.’ - Oprah Winfrey

Specificaties

ISBN13:9789400514218
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:168
Uitgever:AW Bruna
Druk:2
Verschijningsdatum:6-10-2021

Expertrecensies (1)

Marieke Kruitwagen | 19 februari 2014
Stel je eens voor dat je 's ochtends wakker wordt en echt voelt dat je de moeite waard bent, gewoon omdat je goed genoeg bent zoals je nu bent. Een voorbeeld van bezield leven waarin je laat gaan wie je denkt te moeten zijn. In 'De moed van imperfectie' neemt Brené Brown je mee op een inspirerende en levenslange reis om te ontdekken dat moed, compassie en verbondenheid de ingrediënten zijn om een bezield leven te leiden.Lees verder

Interviews en artikelen (1)

column
Marjan Haselhoff - Perfectionisme? Laat het los, laat het gaan
Marjan Haselhoff 6 februari 2017 Mensen zijn vaak bezig met alles willen doen en plezieren. Zij leggen de lat hoog, zijn veeleisend naar zichzelf en anderen en mogen geen fouten maken. Vaak speelt angst een rol om geen fouten te mogen maken. Dit leidt tot weinig innovaties en creativiteit.

Over Brené Brown

Dr. Brené Brown is als docent en onderzoeker verbonden aan de universiteit van Houston. De presentatie die ze in 2010 op de TEDxHoustonconferentie gaf staat met meer dan 11 miljoen kijkers in de top-10 van meest bekeken TED-filmpjes. Ze is tevens auteur van de New York Times-bestseller 'De kracht van kwetsbaarheid' en 'De moed van imperfectie'. Ze heeft een vaste column in O Magazine en is een veelgevraagd spreker. Brené woont in Houston met haar echtgenoot Steve en hun twee kinderen Ellen en Charlie.

Andere boeken door Brené Brown

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De moed van imperfectie