Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Mentale Innovatie

Zet het leven naar je hand

Paperback Nederlands 2021 9789462722613
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑05‑2021
22,95

Samenvatting

Over innovatie lezen we elke dag, het is een must voor bedrijven en organisaties. Hoe blijven ze vernieuwen? Hoe vinden ze een authentieke marktpositie?

Dezelfde vragen kun jij jezelf stellen. Wat is jouw vernieuwing? Hoe ga jij het leven naar je hand zetten? Hoe zorg je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Kodden & Diederiks noemen dit 'mentale innovatie', een begrip dat al enige tijd genoemd wordt in publicaties, maar nog geen eigen podium heeft gekregen.

Mentale innovatie helpt je bij het vinden van antwoorden op genoemde vragen aan jezelf. Op basis van de drie pijlers passie, weerbaarheid en zelfeffectiviteit bouwen de auteurs een verhaal op dat je helpt om het denken over zelfontwikkeling om te zetten in duurzaam doen!
Dit verhaal, dat gevoed wordt door gecombineerde praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek, geeft je de handvatten om met volledige focus en vastberadenheid te werken aan je langetermijndoelen. Het gaat over bewustzijn, leren, je groeivermogen versterken, goede samenwerking zoeken en (vooral) doorzetten!

Specificaties

ISBN13:9789462722613
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:27-5-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Hans van Breukelen

Hans van Breukelen was keeper bij FC Utrecht, PSV en het Nederlands elftal. De laatste jaren specialiseert hij zich in trainingen voor het bedrijfsleven en wedijvert hij voor een beter opleidingsprogramma voor jonge voetballers. Zijn vorige boek heette 'Winnen!'

Andere boeken door Hans van Breukelen

Over Bas Kodden

Bas Kodden (1970) is een onderzoeker, schrijver en spreker op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap & Persoonlijke Ontwikkeling. Zijn doel? Van talenten, helden maken! Als leiderschapscoach helpt Bas Kodden topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Voormalig olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk studies. Een visie ook, die wordt ondersteund door diverse bestsellers en andere publicaties en wordt aanbevolen door 's werelds grootste managementdenkers als Marshall Goldsmith. Bas’ bekendste boek heet 'Word een HELD' en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de nummer één-positie en verbleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Het boek werd later zowel in Engeland als in Duitsland uitgegeven. Bas is als hoogleraar Leiderschap- & Managementontwikkeling en directeur van het Executive MBA programma werkzaam bij Nyenrode Business Universiteit.

Andere boeken door Bas Kodden

Over Benno Diederiks

Benno Diederiks is een zeer ervaren businesscoach, trainer en talentscout. Daarnaast is hij mediator. Hij weet als geen ander de voetbal- en de bedrijfswereld met elkaar te verbinden.

Andere boeken door Benno Diederiks

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mentale Innovatie