Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Focusplanner

In 3 x 5 minuten iedere dag meer focus, flow en voldoening

Gebonden Nederlands 2021 9789462723122
Nog niet verschenen, verwacht op 18‑11‑2021
24,95

Samenvatting

‘Weg met gedoe en drukte, welkom flow en vervulling.’

Het unieke van de Focusplanner is dat je je aan het eind van je werkdag voldaan voelt en hebt gewerkt aan de dingen die er in jouw werk echt toe doen.

In ons drukke werkleven schieten de momenten voor rust en reflectie er al snel bij in. We weten dat dat niet gezond én niet echt effectief is. En echt leuk is het ook niet. Waarom doen we dat dan? Dat komt omdat die drukte verleidelijk en besmettelijk is.

Maar hoe stop je met druk doen? Door je focus te richten op de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes voor jezelf te organiseren. In 3 x 5 minuten per dag ga je met gemak veel meer focus, flow en voldoening ervaren in je werk. Er is zelfs een turbo-versie van 3 x 1 minuut, dus dat past in iedere werkdag.

Deze planner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. Leiderschapsexpert Anouk Brack heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach en haalde inspiratie uit tijdloze oosterse wijsheid en de nieuwste westerse wetenschap.

Specificaties

ISBN13:9789462723122
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2021

Over Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit, richtte een stichting op voor integraal leiderschap voor duurzaamheid, en is mede-oprichter van The Centre for Embodied Wisdom. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties.

Andere boeken door Anouk Brack

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Focusplanner