Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Daily Focusplanner

In 3 x 5 minuten iedere dag meer focus, flow en voldoening

Gebonden Nederlands 2021 9789462723122
Verkooppositie 316Hoogste positie: 132
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Weg met gedoe en drukte, welkom flow en vervulling.’

Het unieke van de Daily Focusplanner is dat je je aan het eind van je werkdag voldaan voelt en hebt gewerkt aan de dingen die er in jouw werk echt toe doen.

In ons drukke werkleven schieten de momenten voor rust en reflectie er al snel bij in. We weten dat dat niet gezond én niet echt effectief is. En echt leuk is het ook niet. Waarom doen we dat dan? Dat komt omdat die drukte verleidelijk en besmettelijk is.

Maar hoe stop je met druk doen? Door je focus te richten op de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes voor jezelf te organiseren. In 3 x 5 minuten per dag ga je met gemak veel meer focus, flow en voldoening ervaren in je werk. Er is zelfs een turbo-versie van 3 x 1 minuut, dus dat past in iedere werkdag.

Deze planner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. Leiderschapsexpert Anouk Brack heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach en haalde inspiratie uit tijdloze oosterse wijsheid en de nieuwste westerse wetenschap.

Specificaties

ISBN13:9789462723122
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2021
ISSN:

Expertrecensies (2)

Daily focusplanner - ‘Een aanrader’
Renée Braken-Krol | 30 augustus 2022
‘Daily focusplanner’ belooft antwoord op de vraag hoe je met 15 minuten per dag meer focus, flow en voldoening uit je werk kan halen. In een tijd van hybride werken; waarin er dagen zijn dat je volledig thuis werkt, hoe breng je de focus aan en laat je je niet afleiden? Hoe kom je in je eigen flow? En hoe sluit je de dag af met een voldaan gevoel? 
Lees verder
Daily focusplanner - Viel in de smaak
José Otte | 4 april 2022
Anouk Brack heeft verschillende boeken geschreven waarin ze door middel van centreeroefeningen aandacht geeft aan b.v. leiderschap. In deze dagplanner helpt ze je om je te richten op de dingen die er echt toe doen. Ze belooft dat je je aan het eind van je dag voldaan voelt.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

achtergrond
Agendahedonisme - Of: de zoektocht naar een planner voor 2023
Henk Jan Kamsteeg 1 november 2022 Toen ik de redactie van Managementboek.nl voorstelde een blog te schrijven over diverse soorten agenda’s en planners voor 2023, kon ik niet vermoeden dat zij mij het boek ‘Agendahedonisme’ van Tom Grosfeld aan zouden raden. Daar gingen mijn goede bedoelingen om het komend jaar nog meer aan mezelf te werken door heldere doelen voor mezelf vast te stellen…
preview
Daily Focusplanner -  In 3 x 5 minuten iedere dag meer focus, flow en voldoening
Anouk Brack 26 november 2021 De Daily Focusplanner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. De maker, leiderschapsexpert Anouk Brack, vertelt in deze preview hoe het werkt, en wat je eraan hebt.

Over Anouk Brack

Anouk Brack is auteur van succesvolle managementboeken, geeft internationaal trainingen in leiderschapsontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei-methode. Anouk schreef 'De verborgen dimensie van leiderschap' (2017), dat genomineerd werd voor Managementboek van het Jaar, en 'Leiderschap in Verandering' (2019), over samen doen wat ertoe doet. Ze ontwikkelde de 'Daily Focusplanner' (2021) voor meer focus, flow en voldoening in je werkdag. Ze is mede-auteur van 'Impactvol Ondernemen'.

Andere boeken door Anouk Brack

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Daily Focusplanner