Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verander niks

Goed zijn in wie je bent

Paperback Nederlands 2023 9789462723658
Verkooppositie 5265Hoogste positie: 5265
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑04‑2023
27,99

Samenvatting

Wil jij het maximale uit jezelf halen? De beste versie van jezelf worden? Leven ‘vanuit je kern’ en ‘werken met passie’? Dan is dit boek beslist niet interessant voor jou. Er zijn talloze boeken te vinden die je vertellen hoe je dat allemaal bereikt.

Dit boek is wél voor jou, als je die versie van jezelf wilt zijn, die je eigenlijk gewoon al bent. Klinkt als iets gemakkelijks? Dat is het niet. Want juist op die versie van jezelf heb je vast behoorlijk wat commentaar. En een flinke lijst met verbeterpunten om aan te werken. Het merkwaardige en paradoxale van de meeste pogingen tot zelfontwikkeling is namelijk dat we ernaar verlangen om meer onszelf te mogen zijn en tegelijkertijd proberen om iets anders te worden. Maar door je oorspronkelijke en natuurlijke reacties te onderdrukken en te negeren, raak je eigenlijk verder van jezelf verwijderd.

Superexpert Karin Brugman, die al een miljoen dingen heeft geprobeerd om zichzelf te verbeteren en als coach daar ook anderen bij helpt, is na jaren tot een heel groot inzicht gekomen. Je hoeft niet te veranderen, maar wel helemaal te waarderen wie je al bent, met al je mooie en vooral ook minder mooie kanten.

Na het lezen van dit boek kun je dus ophouden met jezelf proberen te verbeteren. Bedenk eens wat een tijd en geld je daardoor overhoudt om die dingen te doen waardoor je je écht beter gaat voelen.

Met Verander niks zet je oordelen over jezelf aan de kant. Je maakt kennis met jouw verschillende ikken door de methode Voice Dialogue en je zult ontdekken hoe divers je persoonlijkheid is, hoe verrassend wijs en origineel je bent … zonder dat je dat zelf wist! Dat kon je ook niet weten, omdat je steeds zo kritisch naar jezelf keek. Na het lezen van dit boek doe je dat niet meer en ben je veranderd in je eigen beste vriend.

Specificaties

ISBN13:9789462723658
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:21-4-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Karin Brugman

Karin Brugman (1968) is opleider, trainer en coach in het bedrijfsleven. Na haar studie in de gedragswetenschappen werkte ze als trainer bij KPCgroep en was ze tien jaar in dienst bij Boertien Training. Karin Brugman is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, management en in het opleiden van trainers en coaches. Voice Dialogue is een van de methodes die zij daarbij graag inzet.

Andere boeken door Karin Brugman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verander niks