Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inclusieve communicatie

Alles wat je moet weten om een divers publiek te bereiken

Paperback Nederlands 2021 9789463372763
Verkooppositie 3276
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑06‑2021

Samenvatting

In een samenleving die steeds diverser wordt, gaan bedrijven en overheden constant op zoek naar manieren om efficiënt te communiceren en hun doelpubliek te verbreden. Het verschil tussen de diversiteit in de samenleving en het gebrek eraan in het merendeel van de sectoren is enorm groot. Bedrijven zijn zich steeds vaker bewust van het potentieel van diverse doelgroepen en willen weten hoe ze die effectief kunnen bereiken. Het ontbreekt interne communicatiediensten en creatieve bureaus echter aan de nodige expertise om daar werk van te maken.

Met dit boek wil Hanan Challouki daar verandering in brengen. Inclusieve communicatie is een strategische benadering die het mogelijk maakt voor merken om relevant te blijven in een superdiverse samenleving, nieuwe doelgroepen beter te leren kennen en de eigen communicatie- en marketingdoelstellingen te overtreffen.

'Inclusieve communicatie' is voor bedrijfsleiders, marketeers en strategen die inzien dat de wereld aan het veranderen is. Het is een boek voor iedereen die vooruit wil, die het potentieel ziet van een diverse samenleving en dat ten volle wil benutten.

Specificaties

ISBN13:9789463372763
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Pelckmans Pro
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2021

Over Hanan Challouki

Hanan Challouki is de oprichtster van Inclusify, het bedrijf dat zich focust op inclusieve strategieën en campagnes. Ze werkte al samen met bedrijven als Google, Brussels Airport, Telenet en BNP Paribas en werd voor haar innovatieve strategieën in 2018 beloond met een plek in de prestigieuze lijst van Forbes 30under30.

Andere boeken door Hanan Challouki

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inclusieve communicatie