Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Neuroleiderschap

Van macht naar kracht

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789492221216
Voormalig top 100Totaal 1 dag
Direct te downloaden

Samenvatting

In het boek 'Neuroleiderschap' leert u hoe u een nieuwe manager kan worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen. We hebben namelijk andere leiders nodig. Leiders die zich ook onderscheiden doordat ze weten hoe ze met mensen om moeten gaan. Dit onderscheid zit er vooral in dat nieuwe leiders waardegedreven leidinggeven. Echter, hoe je een van deze leiders kunt worden is nog vaak niet duidelijk. Hoe zorg je er daadwerkelijk voor dat je ander gedrag ontwikkeld? Gedrag dat past bij een leider van deze tijd? Zonder in vage begrippen te verzanden? Hoe zorg je ervoor dat dit andere gedrag ook blijvend ander gedrag is?

De auteur geeft antwoord op deze vragen. Met de techniek van de neuroleiderschap is deze transformatie zeer goed mogelijk en bereikbaar voor iedereen. 'Neuroleiderschap' is opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel krijgt u een theoretisch achtergrond. Het tweede deel is zeer praktisch. Na het lezen van het boek weet u wat u moet doen, om deze verandering bij uzelf en bij uw teamleden tot stand moet brengen.

Specificaties

ISBN13:9789492221216
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:130
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2015
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

Neuroleiderschap
Eric van Arendonk | 27 november 2015
Neuro is momenteel hot binnen marketing. De neurowetenschap opent nieuwe inzichten voor de marketeer. Menig marketeer kijkt er naar als een kind naar de snoeppot. Is er een soort koopknop waarmee we iedere consument kunnen beïnvloeden? Er is al menig boek over volgeschreven en ik heb er zelf aan een meegewerkt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
15 stemmen
12
1
0
0
2

Interviews en artikelen (2)

interview
Guido de Valk: ‘Angst beschreven als amygdala-activatie is tastbaar’
Ger Post 14 december 2015 Guido de Valk begon ooit als huisarts in asielzoekerscentra, maar ontwikkelde zich in rap tempo tot leidinggevende. Met zijn nieuwe boek Neuroleiderschap (‘Van macht naar kracht’) bracht hij de term neuroleiderschap naar Nederland.
preview
Preview - Neuroleiderschap
Guido de Valk 26 oktober 2015 In Neuroleiderschap leert u hoe u een nieuwe manager kunt worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen. Guido de Valk laat in deze preview zien hoe dat u kan helpen de transitie van macht naar kracht te maken.

Over Guido de Valk

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in de zorg- en de overheidssector gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company, dat focust op leiderschapstraining en -ontwikkeling, opgericht. Vanuit een neurowetenschappelijke grondslag traint en spreekt hij om managers en professionals te inspireren zich te ontwikkelen tot leiders die passen bij deze tijd. Guido schreef eerder het boek 'Neuroleiderschap' dat op de longlist voor Managementboek van het Jaar 2016 is gekomen.

Andere boeken door Guido de Valk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Neuroleiderschap