Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Druk zijn is een keuze

Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans

Paperback Nederlands 2019 9789492926739
Verkooppositie 2570Hoogste positie: 2570
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven.

Met de VRIJHEID-methode in dit boek, kom je erachter hoe jij jouw mooiste leven leeft en hoe je dit omzet in concrete acties, die leiden naar meer focus, productiviteit en balans. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een druk leven die op zoek zijn naar meer tijd, meer focus en meer rust.

Vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven, hebben nou eenmaal te maken met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om hun bedrijf en het behalen van succes. En daar kun jij van profiteren.

Ben jij ook op zoek naar de succesfactoren om jouw bedrijf en jouw privéleven met elkaar te combineren, op een manier die bij je past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt? Het stappenplan in dit boek helpt je hierbij.

Ook lees je succesverhalen van o.a. Charlotte van 't Wout, Margriet Spijksma, Zarayda Groenhart, Charlotte de Jong, Janne Schuijn, Ria Kaashoek, Marije de Haas en Hugo Bakker. Ze spreken openhartig over hun succes en hoe ze hun tijd zo indelen dat ze alles in hun bedrijf stoppen, maar ook tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet.

'Wij vrouwen hebben het 'druk' en maken ons vooral vaak'druk'.Yvette laat in dit boek zien dat het écht anders kan. Ze motiveert je met tips over mindset, plannen en succesgewoonten. Ik gun elke ondernemende vrouw volledige vrijheid Dit boek llevert handvatten om het te
- bereiken' - .Ellen Borst - Succes Academy

Specificaties

ISBN13:9789492926739
Trefwoorden:vrijheid, productief, drukte
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:221
Druk:1
Verschijningsdatum:25-6-2019
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Yvette Vermeulen-van Teulingen

Yvette Vermeulen-van Teulingen is eigenaar van Simple Organizing en helpt vrouwen om meer tijd te creëren om datgene te kunnen doen waar ze het meest van houden. Ze is een ontzettende fanaat als het gaat om plannen en organiseren. Door structuur en focus aan te brengen, zorgt Yvette voor balans bij haar klanten, zodat ze meer tijd overhouden. Structuur, organiseren en efficiency, daar wordt ze blij van.

Andere boeken door Yvette Vermeulen-van Teulingen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

De VRIJHEID-methode
Vinden van je passie
Realiseren van je doelen
Inzicht creëren in je tijd
Jongleren met je tijd
Hooghouden van alle ballen
Eenvoud creëren
Implementeren van succesgewoontes
Dealen met gedachtes

Nawoord
Over de auteur
Hoe nu verder?
Inspiratie
Hulp nodig?

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Druk zijn is een keuze