Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Anders pak je toch gewoon een goed boek? Kims burn-out dagboek

Paperback Nederlands 2020 9789493191075
Verkooppositie 1998Hoogste positie: 895
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Kim is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de een op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms te veel. Als onverzekerde ondernemer wil ze zo snel mogelijk beter worden.

Naast alle goedbedoelde maar nutteloze raad van mensen uit haar omgeving en psychologen met doorsnee adviezen, besluit ze het op eigen wijze te doen. Ze gaat vol goede moed op zoek naar de heilige graal. Die weet ze uiteindelijk te vinden, maar tot haar stomme verbazing is die heel anders dan ze zich voorgesteld had.

Door een woud van paniekaanvallen, slapeloze nachten, twijfels en een totaal verlies aan vertrouwen dat het ooit nog goedkomt ervaart Kim dat humor een van de beste medicijnen is. Ze schrijft over overprikkeld boodschappen doen, praatgrage cv-monteurs, kennissen met goedbedoelde adviezen, het opnieuw oefenen met autorijden en verliefdheden die zich, ongeacht haar burn-out, aandienen.

Voor iedereen die kampt met een burn-out of die een geliefde, collega of goede vriend met een burn-out beter wil leren begrijpen.

Specificaties

ISBN13:9789493191075
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Uitgever:Paris Books
Druk:1
Verschijningsdatum:28-5-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

Over Kim de Lange

Kim de Lange is trainer, (trainings-)acteur, coach en auteur. Sinds 2006 traint zij zeer uiteenlopende organisaties in communicatie: van medisch specialist tot brandweervrouw. Haar trainingen zijn altijd interactief en gericht op ervaringsgericht leren.

Andere boeken door Kim de Lange

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Anders pak je toch gewoon een goed boek? Kims burn-out dagboek