Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen lekker in je vel

Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789493222724
Direct te downloaden

Samenvatting

Je kent de acrobatiek van alle ballen in de lucht houden als geen ander. Je bent een kanjer en staat voor iedereen klaar, in je gezin, op je werk en in je sociale leven. Soms verlang je naar rust en meer tijd voor jezelf. Kun jij wel wat hulp gebruiken om lekker in je vel te zitten in de dagelijkse hectiek? Lees dan dit boek.

Stel je eens voor dat je elke situatie aankan zonder gedoe, zonder stress en je meer tijd en energie hebt voor de dingen waar jij blij van wordt. Cisca geeft je praktische handvatten om ervoor te zorgen dat je energiek blijft en dat je voelt wanneer het tijd is om je grenzen te stellen. Je leert dat je (al) goed bent zoals je bent. Dat maakt je een leuker mens voor jezelf en je omgeving. Wie wil dat nou niet?

Het achterliggende gedachtegoed van dit boek is grotendeels gebaseerd op de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong, ook wel bewegende meditatie genoemd. Ook als je niets met Qigong hebt, helpt de algemene kennis en wijsheid je verder door de heldere uitleg over de werking van je brein, emoties en lichaam en de invloed op je energie.

Elke stap geeft inzicht in de logica achter gevoel en verstand. In heldere praktijkvoorbeelden herken je jezelf. Via de opdrachten krijg je meer rust en energie. Zo beweeg jij eenvoudig naar een gezonder leven.

"Spot on! Dit heerlijke, no-nonse boek neemt je in zo’n vaart mee langs de tien meest essentiële stappen voor een moeiteloos leven, dat je alleen al door het te lezen in beweging komt."- Vida van der Veer

Specificaties

ISBN13:9789493222724
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:22-7-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Cisca den Boer

Cisca den Boer (1968) is maatschappijhistoricus, communicatieadviseur, Qigong-trainer & -coach, echtgenote en moeder. Ze is getraind in het snel opsporen van 'energielekken' en pakt deze pragmatisch aan via gecombineerde inzichten uit diverse disciplines. Aan de hand van de eeuwenoude leer van Chi Neng Qigong helpt ze mensen om met meer gemak, verbinding en plezier voluit te leven.

Andere boeken door Cisca den Boer

Inhoudsopgave

Voorwoord Ariena Ruwaard

Inleiding

In 10 stappen lekker in je vel
Stap 1. Hou het klein
Stap 2. Geloof niet alles
Stap 3. Dans met beren
Stap 4. Ontmasker je energievreters
Stap 5. Wees als water
Stap 6. Luister met aandacht
Stap 7. Focus op schoonheid
Stap 8. Gooi je harnas weg
Stap 9. Wijk af
Stap 10. Bloei als nooit tevoren

Hoe nu verder?

Over de auteur
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen lekker in je vel