Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketingplan op 1 A4 - gratis voorpublicatie

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9797090099731
Direct te downloaden

Samenvatting

Download nu de gratis voorpublicatie van 'Marketingplan op 1 A4'
Benieuws naar dit boek van ment Kuipers? Download dan nu deze gratis digitale voorpublicatie van 21 bladzijden. U ontvangt deze voorpublicatie als pdf.

Over het boek
Veel marketingplannen verdwijnen ongelezen in een la: vreemd eigenlijk dat we zoveel kennis, tijd, capaciteit, maar vooral positieve energie zomaar van tafel vegen.

Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt, en het heeft helaas vaak minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme. Gestructureerdere marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie door collega’s en management, en tot snellere implementatie.

Dit boek helpt je op een praktische wijze en volgens een eenduidige structuur aan een werkbaar, effectief plan op 1 A4. Het is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals op alle niveaus, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, b2b en b2c, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, het is geschikt voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.

Specificaties

ISBN13:9797090099731
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Verschijningsdatum:8-1-2019
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (3)

Marketingplan op 1 a4 - 'Een praktisch en doortimmerd boek'
Paul Kruijssen | 16 april 2019
Met de titel van zijn boek Marketingplan op 1A4 geeft Ment Kuiper de indruk dat een marketingplan kort en succesvol kan zijn en dan ook echt ‘voor je’ kan werken. Ofwel zo’n plan op 1 a4 moet mensen aanspreken die: niet houden van eindeloze (dikke/moeilijke) marketingrapporten, marketingsucces willen hebben en af willen rekenen met zaken die (voorheen) ‘niet’ werkten.Lees verder
Marketingplan op 1 A4 - 'Aanrader voor marketing- en communicatieprofessionals'
Sjors van Leeuwen | 28 februari 2019
Plannen maken hoort er bij. Ook op het gebied van marketing en communicatie. Toch verdwijnen veel marketing- en communicatieplannen ongebruikt in de la. Zonde van alle tijd en energie. Daarom is er nu het boek Marketingplan op 1 A4 van Ment Kuiper. Zoals in alle vakgebieden maken ook marketing- en communicatieprofessionals strategieën en plannen om dingen voor elkaar te krijgen.Lees verder
Marketingplan op 1 A4 - 'Aan te bevelen'
Jacques Koster | 27 februari 2019
Marketingplan op 1 A4 heeft als subtitel: ´Een succesvolle klantgerichte strategie ontwikkelen die echt werkt´. Op het omslag heeft het er alle schijn van dat dit het zoveelste boek is dat gouden bergen belooft. Maar toen ik ècht in Marketingplan op 1 A4 ging lezen (op de old school manier: pagina voor pagina) was er veel herkenning.Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

2.5 van de 5
19 stemmen
5
1
1
4
8

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Ment Kuiper: ‘Marketingplan essentieel voor succes, zelfs als alles anders gaat’
Paul Groothengel 27 maart 2019 Marketingcoach en -docent Ment Kuiper stond aan de wieg van honderden marketingplannen. In Marketingplan op 1 A4 laat hij zien hoe je, geïnspireerd door de Canvas-methode van Alexander Osterwalder een overtuigend marketingplan schrijft.

Over Ment Kuiper

Ment Kuiper coacht marketing- en communicatieprofessionals. Hij begeleidt hen bij het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën. Dat doet hij ook voor opleidingen en programma’s van onder andere Beeckestijn Business School en SCHAAL+. Daarnaast is Ment een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter bij evenementen en geeft hij inspiratiesessies bij directies.

Andere boeken door Ment Kuiper

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketingplan op 1 A4 - gratis voorpublicatie