Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Gratis voorpublicatie

Veranderkompas

Praktijkgids voor veranderaars

Voorpublicatie Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9797090124136
Direct te downloaden
Gratis voorpublicatie

Samenvatting

Veranderen is een vak. Alleen door te doen en jezelf de juiste vragen te stellen, kun je er beter in worden. Dit boek biedt houvast aan iedere professional die voor een veranderopgave staat.

Veel veranderingen in organisaties zijn onnodig of zelfs onverstandig. Ze maken meer kapot dan dat ze goed doen. Dat kan anders en beter. Door veranderen te benaderen als een vak en ermee aan de slag te gaan in de praktijk kun je er beter in worden. Beter staat hier niet voor sneller, meer of vaker, maar eerder voor moreel verantwoord (doen wat goed is), voorzichtiger (doen wat nodig is) en verstandig (doen wat werkt).

Het boek Veranderkompas biedt houvast aan alle professionals met een veranderopgave , of ze nu projectleider, adviseur of manager zijn. De auteur werkt een model uit aan de hand van negen veranderkundige vragen.

Het veranderkompas geeft zo stap voor stap inzicht in de veranderopgave waar je voor staat. Het boek reikt je de handvatten aan waarmee je jezelf de juiste vragen kunt stellen en helpt je om wezenlijke veranderingen te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9797090124136
Taal:Nederlands
Bindwijze:voorpublicatie
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:40
Druk:1
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Expertrecensies (1)

Veranderkompas - 'Heel praktisch en volledig'
Marthe van der Molen | 7 oktober 2020
Aangezien ik zelf veel vanuit de ‘basis' van veranderkunde werk (daarmee bedoel ik het gedachtegoed van de Caluwé en Vermaak), ben ik benieuwd naar de nieuwe ‘take' op de aanpak van verandering die Veranderkompas belooft. Wat me meteen aanspreekt aan dit boek van Spijkerboer, is het gemak waarmee je kunt instappen in het Veranderkompas.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
8 stemmen
8
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Veranderkompas - Houvast voor je eigen aanpak op maat
Jelger Spijkerboer 15 oktober 2020 Veranderkompas biedt houvast aan alle professionals met een veranderopgave , of ze nu projectleider, adviseur of manager zijn. De auteur werkt een model uit aan de hand van negen veranderkundige vragen. Een preview.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Jelger Spijkerboer

Jelger Spijkerboer is veranderkundige en zelfstandig adviseur. Hij werkt aan organisatieontwikkeling en verandering door professionals te versterken. Naast zijn advieswerk draagt hij als docent bij aan het professionaliseren van veranderaars, onder andere bij het Interuniversitair Centrum voor Organisatie- en Veranderkunde (Sioo).

Andere boeken door Jelger Spijkerboer

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veranderkompas