Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het lef om gelukkig te zijn

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789044637427
Direct te downloaden

Samenvatting

Onze moderne, digitale maatschappij is druk en ingewikkeld. Gelukkig heeft iedereen, niemand uitgezonderd, een ultieme droom die zich niets aantrekt van de opdringerige eisen van de buitenwereld. Die droom is daarom een betrouwbare raadgever bij het maken van persoonlijke keuzes.

Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, is zelf altijd hartstochtelijk trouw gebleven aan haar dromen. Ze streeft steevast naar uitmuntendheid in plaats van overvolle werkweken, en is zodoende uitgegroeid tot een topondernemer, die haar bedrijf en gezinsleven uitstekend weet te combineren. Het ogenschijnlijke gemak waarmee ze werkt, groeit en anderen inspireert, springt in het oog.

Elske, van nature een observator en vragensteller, snapt als geen ander in welk speelveld je als mens terechtkomt. In 'Het lef om gelukkig te zijn' toont ze aan de hand van haar eigen ervaringen en die van anderen hoe je te midden van stress en scoringsdrang in contact blijft met jezelf, je verlangens en je intuïtie. Tenslotte kun je alleen zo tegenwicht bieden aan krachten die status en financieel resultaat boven levensgeluk stellen. Met haar kritische en heldere blik op de onrustige tijdgeest van nu laat ze overtuigend en op geheel eigen wijze zien hoe je kunt bouwen aan een carrièrepad waarin jij als uniek individu steeds tot je recht komt.

Specificaties

ISBN13:9789044637427
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:168
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:5-3-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Het lef om gelukkig te zijn
Elske Doets 10 april 2018 Anderhalve week na verschijning van mijn eerste boek, Het lef om gelukkig te zijn, krijg ik een telefoontje van Prometheus: ‘Mooi nieuws, Elske! De tweede druk wordt in gang gezet.'

Over Elske Doets

Elske Doets (1972) is meester in de rechten en sinds 2001 reisondernemer. In Amerika won zij als ondernemer vier keer de Chairman’s Circle Honors Award, een prestigieuze ondernemersprijs. In 2017 werd zij in Nederland verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar. Niet lang daarna richtte Elske de Young Lady Business Academy op, een academie die jonge vrouwen helpt een topcarrière na te streven. Begin 2018 veroorzaakte Elske ophef met de term ‘balanstrutje’, waarin ze haar afkeer uit van het streven werk en privé minutieus in balans te houden.

Andere boeken door Elske Doets

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het lef om gelukkig te zijn