Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mijn verhaal - Becoming

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789048840779
Verkooppositie 2243Hoogste positie: 2243
Direct te downloaden

Samenvatting

In een leven vol betekenis en successen heeft Michelle Obama zich ontwikkeld tot een van de meest iconische en overtuigende vrouwen van dit tijdperk. Als first lady van de Verenigde Staten - de eerste Afro-Amerikaanse in die rol - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide tot krachtig pleitbezorger voor vrouwen en meisjes in Amerika en wereldwijd.

Ze veranderde de manier waarop gezinnen een gezonder en actiever leven nastreven en stond haar man bij terwijl hij Amerika door enkele van de meest aangrijpende gebeurtenissen leidde. Ondertussen liet ze ons een paar danspasjes zien, maakte ze een verpletterende indruk tijdens de Carpool Karaoke, en voedde ze twee down-to-earth dochters op onder het oog van de meedogenloze media.

In haar betoverende en diep reflecterende memoires nodigt Michelle Obama haar lezers uit in haar wereld, door ervaringen die haar hebben gevormd vast te leggen - van haar jeugd in het zuiden van Chicago tot haar jaren als bestuurder, balancerend tussen de eisen van het moederschap en werk, tot haar tijd op 's werelds beroemdste adres. Met onfeilbare eerlijkheid en levendige humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen, zowel publiek als privé, en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft - in haar eigen woorden en op haar eigen voorwaarden. Warm, wijs en onthullend is Mijn verhaal - Becomingeen ongewoon intieme bespiegeling van een vrouw met kennis en bezieling die voortdurend en glansrijk beproevingen doorstond - en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Specificaties

ISBN13:9789048840779
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:480
Uitgever:Hollands Diep
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Michelle Obama

Michelle Robinson Obama was van 2009 tot 2017 first lady van de Verenigde staten. Na haar studie aan Princeton University en Harvard Law School en begon haar carrière als jurist bij het in Chicago gevestigde advocatenkantoor Sidley & Austin, waar ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette, Barack Obama. De Obama's wonen momenteel in Washington DC en hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Andere boeken door Michelle Obama

Inhoudsopgave

Voorwoord 9

Hoe ik Michelle werd
Becoming me 17
Hoe ik Obama werd
Becoming us 131
Hoe ik meer werd
Becoming more 321

Epiloog 469
Dankbetuiging 474
Fotoverantwoording 478

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mijn verhaal - Becoming