Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding

Behorend bij Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA D, IPMA PMO

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789401807869
Verkooppositie 1888Hoogste positie: 190
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit voorbereidingsboek IPMA C is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA C theorie-examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.

Dit voorbereidingsboek volgt dezelfde structuur als het basisboek Projectmanagement op basis van ICB versie 4 en bevat een uitgebreide samenvatting van de verplichte leerstof en een groot aantal open vragen met antwoordmodel om de leerstof te oefenen. De leerstof en de oefenvragen sluiten volledig aan op de eindtermen voor IPMA C, zoals IPMA Certificering Nederland die heeft vastgelegd in haar examengids.

In totaal bevat dit voorbereidingsboek meer dan 120 open vragen met meer dan 350 te scoren punten met antwoordmodel.  Ofwel: een schat aan oefenmateriaal. 

In aanvulling op dit examenvoorbereidingsboek IPMA C kan je tegen een geringe meerprijs voor een jaar toegang krijgen tot de bijbehorende kennisbank. Deze kennisbank bevat naast de samenvatting en de vragen, zoals die opgenomen zijn in dit voorbereidingsboek, een diversiteit aan extra open oefenvragen. Daarnaast biedt de kennisbank uiteraard het digitale gemak dat je overal en altijd toegang hebt tot de leerstof en de daaraan gekoppelde vragenbank.

Het examenvoorbereidingsboek IPMA C is gereviewd door een uitgebreid team van IPMA-trainers en IPMA-gecertificeerde projectmanagers.

Specificaties

ISBN13:9789401807869
Trefwoorden:projectmanagement
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:352
Druk:1
Verschijningsdatum:11-8-2021
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bert Hedeman

Bert Hedeman heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van project- en programmamanagement, waarbij 12 jaar bij een internationale bouwonderneming in binnen- en buitenland en enkele jaren bij een internationaal ingenieursbureau. Bert was tevens meer dan 12 jaar verbonden aan de universiteit als hoofddocent in proces- en programmamanagement. Bert Hedeman is de eerste geaccrediteerde trainer voor PRINCE2 en MSP in Nederland. Hij is tevens een Certified Senior Project Manager (IPMA-B). Vanaf het begin was hij betrokken bij de IPMA-certificering in Nederland. Hij is één van de opstellers van de eindtermen van de nieuwe NCB3 en van de certificeringcriteria voor programmamanagers op niveau B en A. In de afgelopen jaren heeft Bert verschillende boeken geschreven over project- en programmamanagement (o.a. IPMA, PRINCE2, MSP). In 1997 heeft hij met enkele partners Insights International B.V. opgericht. Recent heeft hij zijn aandeel in de firma verkocht en heeft hij samen met H. WieferinkHedeman Consulting opgericht, een advies- en trainingsorganisatie op het gebied van project- en programma-management.Als partner bij Hedeman Consulting is Bert Hedeman verantwoordelijk voor implementatie en verbetering van project-, programma- en portfoliomanagement en het inrichten van PMO's in organisaties enis hij assessor, coach en trainer in de methodieken Projectmatig Werken, PRINCE2, MSP, P3O, MoP en IPMA.

Andere boeken door Bert Hedeman

Over Roel Riepma

Roel Riepma (1960), bedrijfskundige, is zelfstandig gevestigd organisatietrainer en adviseur te Zwolle. Hij werkt vanuit de naam NZCHT. Voor hogescholen en bedrijven stelt NZCHT - vaak met een team - effectieve leerprogramma's samen en voert deze uit. Mensen raken door de trainingen meer bij elkaar en actuele vraagstukken betrokken. Ook leren ze hun eigen rol en taak binnen het geheel effectief, efficiënt en vanuit eigen kracht op te pakken. Door de persoonlijke en omgevingsgevoelige aanpak ontwikkelen mensen, teams en organisaties zich op een positieve manier.

Andere boeken door Roel Riepma

Inhoudsopgave

1. Voorbereiding op het Examen IPMA C 1
2. Overzicht IPMA curriculum 3
3. Projectoriëntatie (C2) 5
4. Projectvoorbereiding 13
5. Projectdefinitie 47
6. Projectuitvoering en -afsluiting 101
7. Aansturen van jezelf 135
8. Verbinding met anderen 157
9. Doorvoeren van veranderingen 199
10. Interne omgeving 233
11. Externe omgeving 257

Bijlage 279
Literatuurlijst 333
Index 335

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding