Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De logica van geluk

ontdek de formule

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789492037909
Direct te downloaden

Samenvatting

Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische 'dromenfabriek' Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de bewijsbare feiten en pas een analytische logica toe. Hij stelde zichzelf ten doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven, met geluk als voorspelbaar resultaat - telkens weer. 

Mo's zoektocht naar geluk kreeg een onverwachte wending toen zijn 21-jarige zoon Ali plotseling overleed. Zijn jarenlange onderzoek zou hem en zijn familie redden van de totale wanhoop. En tijdens de verwerking van dit grote verlies vond Mo een nieuwe missie: hij zou zijn bevindingen delen met de hele wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen gelukkiger te worden.  

Zijn statement is duidelijk: ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. Hoe hij tot die overtuiging komt, lees je in dit positieve en optimistische boek.

Specificaties

ISBN13:9789492037909
Trefwoorden:geluk
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:272
Druk:1
Verschijningsdatum:24-7-2017
ISSN:

Expertrecensies (4)

De logica van geluk
Elly Stroo Cloeck | 13 juni 2019
De logica van geluk - 'Erg goed boek!'
Sebastiaan van der Valk | 6 april 2018
Geluk terugbrengen tot een logisch iets. Dat is Wat Mo Gawdat doet in De logica van geluk. De auteur stelt zichzelf als doel om een geluksformule te vinden die je continue kan toepassen op jouw leven. Met als resultaat: geluk.
Lees verder
De logica van geluk
Jeanine Dijkhuis | 4 april 2018
Als een voormalig Chief Business Officer van Google X een formule heeft bedacht om 10 miljoen mensen gelukkig te maken, weet je dat het om een Amerikaanse auteur gaat en dat de kans op opportunisme groot is. Dat blijkt hier ook wel het geval.
Lees verder
De logica van geluk - 'Heldere inzichten'
Han van der Pool | 17 november 2017
De logica van geluk is een bijzonder boek. De auteur Mo Gawdat heeft een achtergrond als ingenieur en het talent om een vraagstuk grondig analyseren. In zijn boek bestudeert hij het fenomeen ‘geluk’ met alle aantoonbare feiten en volgt nauwgezet de wetten van de logica.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
5 stemmen
3
0
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mo Gawdat

Mo Gawdat is Chief Business Officer bij Google [X], ingenieur, ondernemer en auteur van dit boek. Hij heeft een indrukwekkende carrière als leidinggevende, onder andere bij Microsoft als Hoofd Communicatie met betrekking tot opkomende markten wereldwijd.

Andere boeken door Mo Gawdat

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De logica van geluk