Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachingskalender 2022

Vlammen op je werk

Scheurkalender (h) Nederlands 2021 9789024438860
10
Voormalig top 10Totaal 65 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 5670Hoogste positie: 4
Niet leverbaar.
18,95

Samenvatting

Vlammen op je werk, hoe doe je dat? Er is geen standaardrecept voor: ieder mens, ieder team, iedere organisatie is nu eenmaal anders en krijgt van andere dingen energie. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Van maandag tot en met vrijdag duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisies.

De teksten zijn soms prikkelend, soms inspirerend, soms ergerniswekkend, maar altijd voer voor goede gesprekken. Of je nu coach, manager, hr-professional of adviseur bent: 2022 wordt het jaar waarin je jezelf kunt uitdagen, kunt doordenken, geïnspireerd raken en je creativiteit ontwikkelen. Niet in je eentje, maar juist met anderen.

Houd de kalenderblaadjes dus beslist niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging.

Specificaties

ISBN13:9789024438860
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:734
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:28-7-2021
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (2)

Coachingskalender 2022 - ‘Dagelijkse inspiratie’
Henk Jan Kamsteeg | 6 januari 2022
In mijn ‘Purpuz Planner 2022’ heb ik opgeschreven dat ik dagelijks bewust vijftien minuten tijd wil reserveren om mij te laten inspireren. Dit kan zijn door een les te volgen op Masterclass.com, een TedTalk te beluisteren of bijvoorbeeld een Bijbelgedeelte te lezen. Met de Coachingskalender 2022 heb ik er nog een alternatief bij. 
Lees verder
Coachingskalender 2022 - 'Een prestatie van formaat'
Margreet Noordanus | 6 september 2021
Vlammen op je werk! Wie wil dat niet, deze pakkende slogan op de voorzijde van de Coachingskalender 2022 trekt de aandacht en wekt verwachtingen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2022