Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ready for Anything

52 Principles for increased productivity

Paperback Engels 2011 9780749941024
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

In 'Ready for Anything' inpireert David Allen, een productiviteitsgoeroe en bestsellerauteur van 'Getting Things Done', u om beter te werken in plaats van harder om zo u productiviteit te verhogen.

Dit boek zal u in staat stellen om er achter te komen wat u drijft, wat u tegenstaat en hoe u op alles voorbereid kunt zijn. Met meer dan 50 productiviteitsprincipes die u helpen om helderder te denken en goed te kunnen focussen, laat Allen zien hoe u structuren kunt creëren die echt werken en hoe u deze in gang moet zetten.

Specificaties

ISBN13:9780749941024
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:165
Uitgever:Piatkus Books
Druk:2

Expertrecensies (1)

recensie
Ready for Anything
Daniëlle de Jonge | 21 december 2009
De technieken van David Allen in 'Getting Things Done' mogen op mijn ruime steun rekenen. Na het lezen van dat boek heb ik mijn halve huis opgeruimd en een groot deel van zijn adviezen ingezet om slimmer en efficiënter te werken. Met succes. Bij het verschijnen van zijn nieuwe boek heb ik het snel aangeschaft. Niets mis mee om op de hoogte te blijven van handige manieren om het leven makkelijk in te delen, zo dacht ik. Waar in het eerste boek elke bladzijde uitstraalt 'ga aan de slag!', is 'Ready for Anything' vrijwel het tegenovergestelde ervan. Misschien had ik niet de juiste verwachtingen, want het woord 'principe' in de ondertitel zou mogelijk al doelen op achtergronden.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over David Allen

David Allen is algemeen directeur van de David Allen & Co en heeft meer dan twintig jaar ervaring als managementconsultant, executive coach en opleider. Hij wordt een van 's werelds meest invloedrijke denkers genoemd op het gebeid van productiviteit. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in Fast Company, Fortune, de Los Angeles Times en vele andere publicaties.

Andere boeken door David Allen

Inhoudsopgave

Acknowledgements

Introduction: Making it easy to take it easy

Part 1 - Clear your head for creativity
Part 2 - Focus productively.
Part 3 - Create structures that work
Part 4 - Relax and get in motion
Part 5 - Remind yourself of the fundamentals

Afterword

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ready for Anything