Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vergroot eigenaarschap

Met goed leiderschap in 4 fasen naar betere prestaties

Paperback Nederlands 2020
Verkooppositie 3227
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑09‑2020

Samenvatting

Eigenaarschap vraagt om leiderschap. In dit boek laat Jochen Hekker zien hoe dat leiderschap eruitziet en hoe je in ogenschijnlijk eenvoudige stappen het eigenaarschap van je medewerkers vergroot.

Als je wilt dat je mensen meer eigenaarschap tonen, moet je ze in de eerste plaats richting en motivatie geven. Je moet weten waar je naartoe wilt met jouw team, afdeling of bedrijf. Nu, maar ook over een aantal jaar. Het is de eerste fase op weg naar meer eigenaarschap. In drie fasen ga je je medewerkers klaarstomen om echt eigenaarschap te tonen. Deze fasen omschrijft Jochen als ‘Ja, ik wil’, ‘Ja, ik kan’ en ‘Ja, ik mag’.

Vergroot Eigenaarschap geeft de lezer een waardevolle en verrassende inkijk in eigenaarschap en teamontwikkeling. Hekker laat zien dat je bijvoorbeeld door jezelf kwetsbaar op te stellen of door weerstand te creëren in het team de prestaties verbetert en eigenaarschap stimuleert. Als kers op de taart introduceert Hekker tal van digitale mogelijkheden waarmee je eigenaarschap kunt vergroten en meten.

Dit boeiende boek staat boordevol vermakelijke en aansprekende anekdotes en biedt een handige checklist die iedere manager of leider op zijn bureau moet hebben.

‘Jochen weet met zijn unieke presentatievaardigheden zijn toehoorders te boeien en tegelijkertijd de boodschap over te brengen.’ – Chiara Bosboom, programmamanager voor het Presidents Institute

Specificaties

ISBN13:9789024436231
Rubriek:Leiderschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jochen Hekker

Jochen Hekker (1975) is eigenaar van LiDRS B.V. Als trainer en coach gebruikt Hekker zijn jarenlange ervaring als marineofficier. Hij heeft naast zijn officiersopleiding bij de Koninklijke Marine een Master in Business Engineering and Management Science (ir.) en een postdoctorale opleiding Operational Auditing afgerond.

Andere boeken door Jochen Hekker

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vergroot eigenaarschap