Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Professioneel risicomanagement bij projecten

Met de RISMAN-methode als basis

Paperback Nederlands 2021 9789024438990
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑02‑2021
26,90

Samenvatting

Projecten verlopen nooit precies volgens de planning en begroting waardoor veel tijd, energie en geld van de projectleden aan micromanagement wordt besteed in plaats van in het project zelf. Risico management is het antwoord op dat probleem want door vooraf de mogelijke knelpunten in kaart te brengen, kun je het verlies van kostbare middelen voorkomen. 'Professioneel risicomanagement bij projecten' is onmisbaar boek voor projectleiders en teamleden om risicoanalyses en risicomanagement goed te leren en uit te voeren.

De RISMAN-methode is een beproefde en veelgebruikte methode voor risicoanalyse en risicomanagement, die al 25 jaar bestaat. De methode en de toepassing hebben een enorme transformatie doorgemaakt waarbij de aandacht is verlegd naar het omgaan met risico’s. Gedrag en cultuur als belangrijke succesfactoren naast de methode en systemen. Het vinden van een goede balans tussen verantwoorden en sturen.

Vanuit de gedachte om risicomanagement goed te integreren in de dagelijks werkpraktijk. In dit boek laten de auteurs, verbonden aan het gerenommeerde adviesbureau TwynstraGudde, op basis van hun jarenlange ervaring zien hoe je risicomanagement in kunt bedden en werkend kunt krijgen binnen projecten om op een succesvolle manier je doelen te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789024438990
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2021
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Professioneel risicomanagement bij projecten