Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Walk your meeting

Productiever overleg, meer bewegen en vaker naar buiten met weeting

Paperback Nederlands 2021 9789024442669
Verkooppositie 1223
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑09‑2021

Samenvatting

Dé route naar productiever werken, gezonder leven, gelukkiger zijn en meer plezier in je werkdag

Hele dagen binnen zitten, te weinig bewegen en eindeloos vergaderen: miljoenen mensen worstelen ermee. Weeting – een samenvoeging van walking & meeting – maakt hier een einde aan. Buiten lopen, mag je dat werken noemen?

Martine de Vaan doet al jaren dagelijks wandelmeetings. Ze maakt je met aanstekelijk enthousiasme en humor deelgenoot van haar ervaringen met de introductie van weeting bij organisaties en events.

In dit boek lees je hoe wandelmeetings werken, van een simpel 1-op-1-overleg tot werkvormen voor verschillende soorten vergaderingen. Ook krijg je volop praktische tips over hakken, aantekeningen en de ideale weetingroute.

Ze behandelt een aantal overtuigende wetenschappelijke inzichten, bijvoorbeeld over de relatie tussen bewegen en de groei van de hersenen en het effect van groen op concentratie. Het maakt je bewust van de ingesleten routines op kantoor en de noodzaak om die te verbeteren. Het sluit af met een stappenplan om weeting te introduceren in je werkdag of bij je organisatie.

Walk your meeting is een musthave voor iedereen die beter wil vergaderen en een onmisbaar naslagwerk voor de ervaren weeter die nieuwe toepassingen zoekt.

Specificaties

ISBN13:9789024442669
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:13-9-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Over Martine de Vaan

Martine de Vaan is oprichter van Weeting en innovatiemanager bij het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds ze het concept bedacht, loopt ze 7 km per dag zonder dat het tijd kost. Ze ontwikkelde weetingroutes en werkvormen en implementeerde de nieuwe manier van werken bij organisaties. Ze gelooft dat we productiever, creatiever en energieker kunnen werken en vergaderen, zonder dat het iets kost.

Andere boeken door Martine de Vaan

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Walk your meeting