Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kwaliteitsmanagement

Paperback Nederlands 2023 9789024452460
Verkooppositie 1572Hoogste positie: 116
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑02‑2023
48,95

Samenvatting

Dit product bestaat uit een boek en een bijbehorend online leerplatform, hierop vind je o.a. het online boek.

Kwaliteitsmanagement is een praktijkgericht boek voor studenten en iedereen die betrokken is bij de kwaliteitszorg binnen een organisatie. Dit onderwerp is relevanter dan ooit, in een tijd waarin organisaties niet meer alleen kunnen concurreren op prijs, maar ook aandacht moeten schenken aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het boek biedt praktische tips om de eerste stappen te zetten in het traject van kwaliteitsmanagement en laat zien hoe een kwaliteitsmodel daarbij een uitstekend hulpmiddel kan zijn. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zowel de profit- als non-profitsector worden de winsten en valkuilen bij het werken aan kwaliteit belicht.

Deze vijfde, geheel herziene druk sluit aan bij de actuele ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Er wordt meer aandacht geschonken aan strategisch kwaliteitsmanagement en risicomanagement, integriteit en het belang van informatie(beveiligings)management. Ook de systeemwereld versus de leefwereld komt aan bod, met name in de zorgsector. Daarnaast wordt meer stil gestaan bij de daadwerkelijke essentie van de ISO 9001-norm.

Op de online leeromgeving bij het boek zijn bij elk hoofdstuk oefentoetsen en een begrippentrainer beschikbaar. Voor docenten zijn er vragen, opdrachten en PowerPointpresentaties te vinden voor gebruik tijdens de lessen.

Kwaliteitsmanagement is geschreven voor studenten aan het hoger onderwijs en voor leidinggevenden, medewerkers en iedereen die zich binnen een organisatie bezighoudt of aan de slag wil met kwaliteitszorg.

Specificaties

ISBN13:9789024452460
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Boom
Druk:5
Verschijningsdatum:27-2-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus is zelfstandig organisatieadviseur te Amsterdam en werkte zowel voor profit- als non-profitorganisaties. Als adviseur is zij vooral actief op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement, beleid en strategie.

Andere boeken door Bernadette van Pampus

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kwaliteitsmanagement