Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nooit meer bang op je werk

Werknemers vertellen over hun angsten, deskundigen bieden oplossingen

Paperback Nederlands 2022 9789026360251
Verkooppositie 2719Hoogste positie: 2719
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑09‑2022
21,99

Samenvatting

Nooit meer bang op je werk van Jolein de Rooij is voor iedereen die weleens ergens bang voor is op het werk. Het boek naar aanleiding van de succesvolle Intermediair-serie.

Angst is van alle tijden en van bijna alle mensen. Sommige angsten spelen vooral op het werk of komen zelfs rechtstreeks voort uit de arbeidsomstandigheden. Zo zijn er bedrijven waar een angstcultuur heerst. Je kunt lijden aan prestatieangst of extreem bang zijn voor verantwoordelijkheid. Je kunt ook last hebben van hoogtevrees, smetvrees of vliegangst, waardoor je in je privéleven maar zeker ook op je werk flink gehinderd wordt. Daarover gaat dit boek.

Het bevat veertig eerlijke verhalen van mensen die door hun angst in moeilijkheden zijn gekomen op hun werk. Sommigen zijn vastgelopen en krijgen een burn-out. Anderen tobben jaren voort zonder er met iemand over te praten. Zij vertellen openhartig over hun strijd met angst en hun schaamte, en over het moment waarop ze besloten niet langer te zwijgen, hun psychische probleem onder ogen te zien en professionele hulp te zoeken.

Niet alle problemen kunnen worden opgelost maar in alle gevallen levert openheid een bevrijding op, soms een significante verbetering in de professionele sfeer maar ook simpelweg meer levensgeluk. Elk hoofdstuk van Nooit meer bang op je werk gaat in op een bepaald type angst en bevat naast diagnose en uitleg, adviezen van experts en verwijzingen naar waar hulp gezocht kan worden.

'Nooit meer bang op je werk' van Jolein de Rooij is zowel bijzonder informatief als hoopvol, een leerzame en aangrijpende inkijk in het innerlijke leven van de mensen met wie we werken.

Specificaties

ISBN13:9789026360251
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:232
Druk:1
Verschijningsdatum:6-9-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Jolein de Rooij

Jolein de Rooij is psycholoog en journalist. Ze schrijft tijdschriftartikelen en blogs, vaak op basis van interviews. Ze publiceert onder andere in Psychologie Magazine en Intermediair.

Andere boeken door Jolein de Rooij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nooit meer bang op je werk