Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De burn-out bubbel

Het échte verhaal

Paperback Nederlands 2021 9789036827560
Verkooppositie 197Hoogste positie: 197
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit boek, geschreven door Wilmar Schaufeli en Jan Jaap Verolme, is het eerste kritische overzichtswerk van burn-out in Nederland. Het brengt orde in de chaos door feiten van fictie te scheiden, zodat burn-out de plek krijgt die het verdient. Je kunt geen krant openslaan of het gaat over burn-out. Al jaren.

Bekende Nederlanders als Pieter Omtzigt en Sophie Hilbrand zijn er door geveld geweest en meer dan een miljoen Nederlanders dreigen hun lot te volgen. Althans zo kun je afleiden uit het publieke debat erover. Ondertussen zitten werkgevers met de handen in het haar want de rekening van al die voorspelde uitval door burn-out zal grotendeels bij hen terechtkomen.

Je kunt je over al die alarmerende berichten zorgen maken, maar ook verbazen. Dat laatste vooral als je weet dat er jaarlijks ‘slechts’ een paar duizend gevallen van burn-out worden gemeld door bedrijfsartsen. Ernstig genoeg natuurlijk, maar in schril contrast met de ruim miljoen gevallen die veel mensen op het netvlies hebben.

Het boek is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het nu écht zit met burn-out, zoals beleidsmakers, artsen, psychologen, journalisten, werkgevers, HR-managers en studenten. Maar ook voor diegenen die zelf of in hun omgeving met burn-out te maken hebben (gehad).

Specificaties

ISBN13:9789036827560
Trefwoorden:burn-out, gezondheid
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Druk:1
Verschijningsdatum:27-12-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wilmar Schaufeli

Wilmar Schaufeli is emeritus hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en de KU Leuven. Hij is gespecialiseerd in de psychologie van arbeid en gezondheid en geldt als dé internationale expert op het gebied van burn-out.

Andere boeken door Wilmar Schaufeli

Over Jan Jaap Verolme

Jan Jaap Verolme is expert op het gebied van stress en burn-out. Hij maakt mensen en organisaties bewust van de oorzaken en gevolgen van stress en hoe je het kunt voorkomen. Recent schreef hij samen met Wilmar Schaufeli de 'Burn-out Bubbel', het eerste kritische overzichtswerk van burn-out in Nederland.

Andere boeken door Jan Jaap Verolme

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De burn-out bubbel