Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mentale kracht

De wereld van nu vraagt erom

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789044652161
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

De wereld van nu leeft met de gevolgen van de pandemie en de oorlog in Europa. Gevolgen die nog vele jaren invloed zullen hebben op het mentale welzijn van de mensheid. Onze informatiegedreven maatschappij zorgt voor mooie ontwikkelingen, maar ook voor dreigingen.

Mentale kracht speelt een belangrijke rol in hoe we zaken als sociale media, klimaatverandering, burn-out en de gevolgen van een pandemie en oorlog tegemoetgaan.
Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv, leert je hoe je jezelf mentaal kunt wapenen tegen de wereld van nu. Door zijn kennis en ervaring is hij een expert op het gebied van mentale kracht. Maar wat is mentale kracht nu precies? En hoe kan het je helpen je te wapenen tegen de wereld van nu?

Dai stelt dat veerkracht en weerbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Als je de vaardigheid hebt om veerkracht en weerbaarheid toe te passen, zal dat je mentale kracht versterken. Dai geeft praktische tips zodat je kunt bouwen aan je mentale kracht, want de wereld van nu vraagt erom.

Specificaties

ISBN13:9789044652161
Trefwoorden:mentale kracht
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:28-2-2023
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Mentale Kracht - ‘Persoonlijk en zet aan het denken’
Caroline van Deursen | 3 april 2023
Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om ‘Mentale Kracht’ van Dai Carter te lezen. Het boek leest prettig door de eenvoud in opzet. Het boek kent drie delen: mentale kracht – weerbaarheid en veerkracht. 
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Dai Carter

Dai Carter (1989) schreef Nu of nooit. Bouw aan je mentale kracht met de levenslessen van een commando speciale operaties. Hij diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge. Het is zijn persoonlijke missie om zo veel mogelijk mensen mentaal krachtiger te maken.

Andere boeken door Dai Carter

Inhoudsopgave

Inleiding 9

Deel 1. Mentale kracht 23
Deel 2. Weerbaarheid 55
Deel 3. Veerkracht 137

De weg vooruit 189
Woord van dank 193
Literatuurlijst 195

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mentale kracht