Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het boek voor jonge teamleiders

6 zekerheden voor een goede start als leidinggevende

Paperback Nederlands 2020 9789047013761
Verkooppositie 1531
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑11‑2020
21,99

Samenvatting

Jelle van der Lugt was 24 toen hij werd aangenomen als teamleider bij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft. Aan hem de taak om met een team van studenten een zonneauto te bouwen die tijdens een achtdaagse race in Zuid-Afrika de concurrentie kon verslaan. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leidinggeven aan een team? Hoe behaal je resultaten, motiveer je je teamleden en zorg je voor een goede sfeer? En net zo belangrijk: welke eigenschappen heb je zelf nodig en hoe zorg je ervoor dat je team vertrouwen in je krijgt?

In 'Hét boek voor jonge teamleiders' deelt Jelle zijn ervaringen en beschrijft hij zes zekerheden die je helpen om te slagen als beginnend leidinggevende. Alles wat hij zelf leerde bij het Vattenfall Solar Team komt aan bod: bouwen aan je team, doelen stellen en resultaten behalen, verantwoordelijkheid nemen én geven, coaching en reflectie. Deze zaken waren essentieel voor het uiteindelijk succesvolle jaar waarin plezier, persoonlijke ontwikkeling (van iedereen in het team) en prestatie samensmolten.

Met handige tools en modellen, aansprekende persoonlijke voorbeelden en adviezen van onder meer Marc Lammers, Mark Tigchelaar en Jeroen Dijsselbloem biedt dit boek je precies de steun die je nodig hebt in je eerste jaar als teamleider.

Specificaties

ISBN13:9789047013761
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jelle van der Lugt

Jelle van der Lugt is masterstudent Complex System Engineering and Management aan de TU Delft. Op jonge leeftijd begon hij met wedstrijdzeilen. Het belang van teamwerk in deze sport inspireerde hem om te solliciteren naar teamleider voor het Vattenfall Solar Team. In 2018 werd hij met zijn team na een zinderende race door Zuid-Afrika wereldkampioen zonneracen.

Andere boeken door Jelle van der Lugt

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het boek voor jonge teamleiders