Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Goed verhaal

Succesvolle storytelling in 7 stappen

Paperback Nederlands 2024 9789047017462
Verkooppositie 299Hoogste positie: 299
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑04‑2024
24,99

Samenvatting

Wil je alle medewerkers en stakeholders meekrijgen met een nieuwe visie of strategie van je organisatie? Wil je een team hechter en succesvoller maken? Wil je alle neuzen dezelfde kant op krijgen? Vertel een goed verhaal!

Storytelling is dé manier waarop we de wereld begrijpen, ons met elkaar verbinden en in beweging komen. Daarom is storytelling de sleutel voor je succes als leider, team en organisatie. Het goede nieuws: iedereen kan de ongelooflijke superkracht van storytelling leren gebruiken. De basisvaardigheden heb je al. Want onze hersenen zijn geen fabrieken van logica, maar van verhalen.

Met dit boek geeft ervaren journalist en storytelling-expert Herman Wegter je de sleutel in handen. Aan de hand van de zeven stappen van zijn story-of-story-model ontdek je het geheim achter elk goed verhaal. Zodat jij de superkracht van storytelling maximaal in kunt zetten voor verandering, groei en verbinding.

Specificaties

ISBN13:9789047017462
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:11-4-2024
ISSN:

Over Herman Wegter

Herman Wegter werkt sinds 2004 als storytelling-expert voor leiders, teams en organisaties. Daarbij put hij uit meer dan twintig jaar ervaring in de media (npo) als presentator, regisseur en hoofdredacteur, maar ook uit zijn studie Journalistiek, jarenlange research en opleidingen bij onder andere Columbia University en Case Western Reserve University. Herman is gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit en partner bij Jawel, een trainingsbureau voor leiderschap en teamontwikkeling.

Andere boeken door Herman Wegter

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed verhaal