Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dit wordt jouw jaar!

12 krachtige lessen in persoonlijke verandering

Paperback Nederlands 2014 9789079445868
EvergreenTotaal 377 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoe zorgt u dat de komende twaalf maanden van uw leven écht gaan tellen? Hoe ontdekt u wat uw persoonlijke definitie van geluk en succes is? Welke technieken helpen u van mooie voornemens naar echte resultaten? Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in uw loopbaan; u beter in uw lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis.

Veel mensen falen, maar een klein deel slaagt wél. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Wat zeggen onderzoekers hierover? En welke praktische tips gaan u helpen om van de komende twaalf maanden uw jaar maken?

De opvolger van Ben Tiggelaars bestseller 'Dromen, Durven, Doen'. Inspirerend, nuchter, praktisch, humoristisch en supermotiverend!

Dr. Ben Tiggelaar is Nederlands meest gevraagde trainer op het gebied van leiderschap, verandering en gedrag. Zijn vorige boek 'Dromen, Durven, Doen' is een internationale bestseller.

Specificaties

ISBN13:9789079445868
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:124
Druk:5
Verschijningsdatum:16-12-2014
ISSN:

Expertrecensies (1)

Dit wordt jouw jaar
Bote Scholtens | 29 maart 2013
Vol enthousiasme begon ik aan het boek 'Dit wordt jouw jaar!' van Ben Tiggelaar. Deze vierde druk van het in 2011 verschenen boek werd eind 2012 breeduit langs de snelweg gepromoot. Ook ik was ontvankelijk voor de pakkende titel om het nieuwe jaar met goede voornemens te beginnen. Tiggelaar's vorige boek 'Dromen, Durven, Doen' uit 2005 heb ik niet gelezen, maar ik lees zijn wekelijkse columns in NRC Weekend altijd graag.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
4 stemmen
2
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ben Tiggelaar

Drs. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk en zelfstandig onderzoeker, adviseur en auteur op het gebied van strategie, innovatie en gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd. Al enkele jaren is hij is één van de meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Ben Tiggelaar baart opzien met zijn sprankelende seminars (de bekenste is 'MBA in één dag') waarin hij hij 'inhoud' en 'vorm' op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal daarnaast op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Geluk is een kwestie van doen
2. Richting + Actie = Succes
3. Waar geloof je in?
4. Wat zijn je sterke punten?
5. Wat waarderen je dierbaren?
6. Jouw richting bepalen
7. Concrete actiedoelen bepalen
8. Het stimuleren van nieuw gedrag
9. Het doorbreken van oud gedrag
10. Actieresultaten slim evalueren
11. Waarom je nooit echt 'klaar' bent
12. Anderen helpen zichzelf te leiden

12 krachtige lessen in persoonlijke verandering
Het richting + actie-model

Bronnen
Over Ben Tiggelaar
Anderen over Ben Tiggelaar als trainer en spreker

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dit wordt jouw jaar!