Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De 7 magische woorden

waarmee jij als tekstschrijver of marketeer jouw resultaten verhoogt

Paperback Nederlands 2023 9789082606867
Verkooppositie 256Hoogste positie: 231
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑04‑2023
27,98

Samenvatting

Het goochelboek voor tekstschrijvers en marketeers

Als jij een professional bent die woorden inzet om lezers te overtuigen, dan is dit boek een must read. Waarom? Omdat het jou helpt bij het schrijven van slimme teksten en zo jouw resultaten verhoogt. En na het lezen van dit ‘goochelboek’ kijk je nooit meer op dezelfde manier naar tekst. Gegarandeerd.

Denk je nu: ‘wat zijn die 7 magische woorden’? Het is een logische vraag. Op pagina 7 worden alle woorden onthuld. In de daaropvolgende hoofdstukken ontdek je per magisch woord hóé jij de bijbehorende beïnvloedingstechnieken activeert. Inclusief praktische tips en herkenbare voorbeelden. De kans is trouwens groot dat je de 7 woorden nu al gebruikt in jouw teksten. Het zijn namelijk doodnormale woorden. Maar benut je de magische krachten er al van?

Alleen als jij de woorden slim inzet, betover jij jouw lezers en oefen je invloed uit op jouw resultaten. Zo kan jij met de magische woorden het lezersgedrag sturen waardoor de lezer bijvoorbeeld eerder/vaker/sneller:
• jouw product of dienst koopt.
• een whitepaper downloadt.
• een contactformulier invult.
• klikt op de sollicitatiebutton.
• 'ja' zegt tegen jouw offerte.

De magische woorden kan je inzetten in alle overtuigende teksten. Denk aan webteksten, social mediaberichten, brochureteksten, slogans, vacatureteksten en offerteteksten. Dus als tekstschrijver, copywriter, marketeer of andere (sales)professional die overtuigend schrijft, wil jij de kennis uit dit boek niet missen. Geef jij jouw conversie een boost? Aan jou de keuze.

Mensen noemen Nicol Tadema ook een woordgoochelaar. Waarom? Omdat zij het onmogelijke mogelijk maakt door te goochelen met woorden. Zo verdubbelt Nicol de resultaten door 1 letter toe te voegen. Laat ze mensen met 1 woord aan een paars konijn denken. Zet zij de boel op zijn kop om het gedrag van lezers te sturen. Haar kennis over het toepassen van neuromarketingprincipes en beïnvloeden van het brein met tekst deelt Nicol als auteur, spreker en trainer.

Specificaties

ISBN13:9789082606867
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:210
Druk:1
Verschijningsdatum:3-4-2023
ISSN:

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is auteur, spreker en trainer. Mensen noemen haar ook wel een woordgoochelaar. Waarom? Omdat Nicol het onmogelijke mogelijk maakt door te goochelen met woorden. Zo verdubbelt ze de resultaten door 1 letter toe te voegen. Laat Nicol mensen met de inzet van 1 woord aan een paars konijn denken. En ze zet de boel op z’n kop om het gedrag van lezers te sturen. In de afgelopen jaren schreef Nicol al duizenden overtuigende teksten voor onder andere het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte. Ook is Nicol auteur van 4 boeken: De 7 magische woorden (2023), Tekst werkt (2021), Werven met woorden (2018) en De nieuwe werven met woorden (2016). Haar blogs zijn veelgelezen; in 2022 was ze Best gelezen auteur op Frankwatching. Verder deelt Nicol op het podium en tijdens trainingen haar kennis over het toepassen van neuromarketingprincipes en beïnvloeden van het brein. Zet haar voor een groep en ze gaat stuiteren van enthousiasme.

Andere boeken door Nicol Tadema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 7 magische woorden