Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Routes naar vernieuwend leiderschap

Ontdek, verbind, verander

Paperback Nederlands 2022 9789089656209
Verkooppositie 3073Hoogste positie: 3073
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑02‑2022
29,99

Samenvatting

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, en het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN.

Mirjam Boxen leert je hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, haar observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM, KPMG en Exact en ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden.

In 'Routes naar vernieuwend leiderschap' beschrijft ze acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt het boek volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen, waarmee de lezer direct aan de slag kan. De QR-codes in dit boek bieden toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden.

Op deze manier brengt 'Routes naar vernieuwend leiderschap' de lezer in beweging en leert hem kijken en handelen als een leider van nu.

• Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap.
• Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en sprekende voorbeelden.

Specificaties

ISBN13:9789089656209
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:21-2-2022
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Mirjam Boxen

Mirjam Boxen MHD is zelfstandig professional in leiderschapsvernieuwing. Als interim (programma)manager, spreker en change facilitator laat zij zien wat vernieuwend leiderschap inhoudt en maakt zij haar kennis praktisch toepasbaar voor leiders en organisaties. Mirjam is cum laude afgestudeerd in Veranderkunde en onderzoekt sinds zes jaar welke vaardigheden het verschil maken in succesvol leiderschap van nu.

Andere boeken door Mirjam Boxen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Routes naar vernieuwend leiderschap